Επίσημα Βασιλαντωνάκη και έτοιμο το ρόστερ

Επίσημα Βασιλαντωνάκη και έτοιμο το ρόστερ

Φώτης Καρακούσης
Επίσημα Βασιλαντωνάκη και έτοιμο το ρόστερ

bet365

Παίκτρια του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι από σήμερα η Ανθή Βασιλαντωνάκη. Οι «πράσινες» ανακοίνωσαν και την απόκτηση της Σωτηρίου κλείνοντας το ρόστερ, ενώ υπήρξαν και ανανεώσεις με παίκτριες και τον Χουντουμάδη.

Με τις τελευταίες ανακοινώσεις για τις αποκτήσεις των Βασιλαντωνάκη, Γλύκα και Σωτηρίου, αλλά και τις ανανεώσεις των Χριστοδούλου, Μαλουσάρη και Ιχτιάρη ολοκληρώθηκε το ρόστερ του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη χρονιά. Προπονητής θα παραμείνει ο Σπύρος Χουντουμάδης κάτι που άλλωστε ήταν γνωστό.

Η ανακοίνωση για Βασιλαντωνάκη

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της Ανθής Βασιλαντωνάκη. Η ύψους 1.94 πρώην αθλήτρια της Ένωσης Βύρωνα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης με το Τριφύλλι. Η Ελληνίδα διεθνής έχει γεννηθεί στις 9/4/1996 και αγωνίζεται ως διαγώνια.

Η εντυπωσιακή αθλήτρια βρέθηκε την Πέμπτη (9/8) στα γραφεία του Ερασιτέχνη και υπέγραψε το νέο συμβόλαιο, έχοντας συνομιλία τόσο με τον Σπύρο Χουντουμάδη, όσο και με τους υπεύθυνους του τμήματος.

«Το κίνητρο είναι μεγάλο»

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Τριφυλλιού, η Ανθή Βασιλαντωνάκη σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τον προπονητή, Σπύρο Χουντουμάδη και όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν για να έρθω στο Σύλλογο. Το κίνητρο είναι μεγάλο, έρχομαι για να πάρω εμπειρίες και να δουλέψω σκληρά, ώστε στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει τους στόχους μας».

Οι ανανεώσεις και οι τελευταίες προσθήκες

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Έλενα Χριστοδούλου (ακραία), την Όλγα Μαλουσάρη (ακραία), και την Ελένη Ιχτιάρη (κεντρικό).

Παράλληλα, ανακοινώνεται η απόκτηση της 18χρονης πασαδόρου, Έλενας Γλύκας, πρώην αθλήτριας του Ηρακλή Κηφισιάς αλλά και η απόκτηση της Μαρίας Σωτηρίου από τον Ηλυσιακό (γεν. 24/4/1996 – Κεντρική/Ακραία). Αμφότερες, θα φορέσουν τα «πράσινα» για ένα έτος με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί το δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας με τις αθλήτριες.

Τέλος, προπονητής της ομάδας του Παναθηναϊκού παραμένει ο Σπύρος Χουντουμάδης με βοηθό τον Δήμο Φιλιππάτο και φυσικοθεραπευτή τον Βασίλη Αγγέλου».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα