Της... διαφωνίας το κάγκελο!

Φώτης Καρακούσης
Της... διαφωνίας το κάγκελο!

bet365

Ακόμα δεν έχει βγει η απόφαση για το πότε θα αρχίσει ο τελικός Ηρακλής-Φοίνικας Σύρου που αναβλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Η πρόταση να γίνει σε άλλο γήπεδο δεν έγινε δεκτή, ενώ η Κυριακή στις 21:30 είναι η πιο πιθανή ημερομηνία και ώρα.

Τόσους μήνες οι άνθρωποι στην ΕΣΑΠ δεν μπορούσαν να βρουν άκρη σε όλα τα ζητήματα, θα έβρισκαν σήμερα στο πιο σοβαρό που είναι9 ι διεξαγωγή του πέμπτου τελικού; Όχι βέβαια.

Με το που υπήρξε αναβολή, όλοι οι φορείς κλείστηκαν σε ένα γραφείο και άρχισαν να μιλάνε για το πότε επιτέλους θα γίνει το παιχνίδι που θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή. Αρχικά ζητήθηκε από τον Ηρακλή να διεξαχθεί η αναμέτρηση σε μεγαλύτερο γήπεδο, κάτι που δεν έγινε δεκτό. Ωστόσο δεν μπορεί την Κυριακή να γίνει ματς πριν τις 21:30 καθώς στην Μίκρα υπάρχουν αγώνες λάτιν χορού!!!

Οι «κυανόλευκοι» είπαν από την πλευρά τους να παίξουν οι δύο ομάδες την Δευτέρα, ωστόσο αντέδρασαν οι νησιώτες μιας και ο Ντόκιτς την ίδια μέρα θα πρέπει να πάει Βουλγαρία και να ενσωματωθεί με την εθνική Σερβίας. Αν δεν έχουμε πάλι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής η πιο πιθανή ημερομηνία είναι η Κυριακή στις 21:30.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα