Αναβολή λόγω υπεράριθμων!

Φώτης Καρακούσης
Αναβολή λόγω υπεράριθμων!

bet365

Την αναβολή του πέμπτου τελικού ανάμεσα σε Ηρακλή και Φοίνικα, αποφάσισε ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιώργος Καραμπέτσος, λόγω υπεράριθμων φιλάθλων στο κλειστό της Μίκρας. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα γίνει το μεγάλο αυτό ματς.

Έχουμε βαρεθεί να λέμε πως σε αυτό το πρωτάθλημα της Α1 τα έχουμε δει όλα και τα γεγονότα να μας διαψεύδουν πανηγυρικά. Φέτος που μας έλειπε ήταν μια αναβολή αγώνα λόγω υπεράριθμων φιλάθλων. Ε αφού μας έλειπε, ο Γιώργος Καραμπέτσος μερίμνησε και έτσι το έχουμε. Και μιλάμε πως το έχουμε στον τελικό των τελικών, με τον Ηρακλή και τον Φοίνικα να θέλουν τη νίκη στην πέμπτη αναμέτρηση για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Το μεγάλο αυτό παιχνίδι δεν άρχισε ποτέ, καθώς ο διαιτητής της συνάντησης ζήτησε να φύγει ο κόσμος που βρισκόταν μπροστά στις εισόδους, Μετά από μία ώρα διαπραγματεύσεων και αλλαγές αποφάσεων, η οριστική απόφαση ήταν η αναβολή για λόγους ασφαλείας.

Σύσκεψη για να αποφασιστεί πότε και που θα γίνει

Σχεδόν μία ώρα μετά την οριστική αναβολή και αφού υπήρξαν διαμαρτυρίες στο πρόσωπο του Γιώργου Καραμπέτσου, οι δύο διαιτητές μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας, την διοργανώτρια αρχή και την αστυνομία πραγματοποιούν σύσκεψη προκειμένου να αποφασίσουν το πότε και το που θα διεξαχθεί ο πέμπτος και τελευταίος τελικός του φετινού πρωταθλήματος.

Και οι δύο ήθελαν να γίνει ο τελικός!

Το αξιοσημείωτο στον σημερινό πέμπτο τελικό που δεν άρχισε ποτέ είναι πως και οι δύο ομάδες συνεχώς τόνιζαν πως επιθυμούν να γίνει ο αγώνας. Τόσο οι γηπεδούχοι του Ηρακλή, όσο και οι φιλοξενούμενοι του Φοίνικα δεν είχαν πρόβλημα να αρχίσουν, από την στιγμή μάλιστα που όσον αφορά επεισόδια δεν είχε σημειωθεί το παραμικρό. Η άποψη όμως του Γιώργου Καραμπέτσου ήταν διαφορετική, καθώς μετά από σύσκεψη με τους ανθρώπους της αστυνομίας και παρότι ο ίδιος είχε πει στις ομάδες να αρχίσουν ζέσταμα, αποφάσισε την οριστική αναβολή, για λόγους ασφαλείας όπως επισήμανε.

Γεμάτο δυο ώρες πριν την έναρξη...

Η δίψα των φιλάθλων του Ηρακλή για το σημερινό ματς ήταν τέτοια που ακόμα και δύο ώρες πριν την έναρξή του οι κερκίδες στο κλειστό της Μίκρας ήταν κατάμεστες. Η συμπεριφορά ήταν άριστη, ενώ εκτός γυμναστηρίου υπήρξε ρίψη χημικών, αν και στην συνέχεια η αστυνομία τόνιζε πως δεν ήταν χημικά, αλλά πυροσβεστήρες που άνοιξαν. Η αλήθεια είναι πως οι φίλοι του «γηραιού» ήταν σε μεγάλο βαθμό περισσότεροι από όσο θα έπρεπε, ωστόσο αυτό δεν πάει να πει πως υπήρξαν επεισόδια. Το αντίθετο θα λέγαμε, όμως ο Γιώργος Καραμπέτσος που στο κάτω-κάτω είναι ο απόλυτος άρχοντας του αγώνα, αποφάσισε να μην το αρχίσει. Το ίδιο είχε κάνει και πριν δύο χρόνια στον τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη. Βέβαια μιλάμε για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, καθώς εκεί διαπιστώθηκε πως οι πόρτες είχαν ανοίξει και είχαν μπει πολλοί χωρίς να ελεγχθούν και μόλις έπεσαν τα πρώτα αντικείμενα, ο Καραμπέτσος πήρε αυτή την απόφαση. Στην σημερινή περίπτωση, έλεγχος υπήρξε, όπως όμως και υπεράριθμοι φίλαθλοι, με συνέπεια να αναβληθεί ο τελικός.

Ξεκινάει, αναβάλλεται, ξεκινάει, αναβάλλεται...

Το πότε θα γίνει ο τελικός θα το αποφασίσουν (κάποια στιγμή) αυτοί που πρέπει, ωστόσο η αλήθεια είναι πως για πάνω από μία ώρα στην Μίκρα παίχτηκε το θέατρο του παραλόγου. Την μία υπήρξε απόφαση για αναβολή, την άλλη αλλαγή πλεύσης και κάλεσμα των παικτών από τα αποδυτήρια για να αρχίσουν το ζέσταμα και να ξεκινήσει τελικά το ματς. Μετά πάλι αναβολή και στην συνέχεια αίτημα να φύγουν οι φίλοι του Ηρακλή από τους διαδρόμους. Αυτό όμως δεν έγινε και έτσι το οριστικό (κανείς δεν περίμενε πως θα ήταν οριστικό) ήταν το ματς να αναβληθεί. Η όλη κατάσταση θύμισε πολύ το βίντεο με τον παράγοντα του Εδεσσαϊκού, ένα βίντεο που για να πέσουν λίγο οι τόνοι, μιας και έτσι όπως την έχουν κάνει την Α1 οι άνθρωποι που διοικούν το πρωτάθλημα, είναι για γέλια, σας το θυμίζουμε, μιας και ελάχιστοι θα είσαστε όσοι δεν το έχετε δει...

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: «Μετά από απόφαση της Επιτροπής Ασφάλειας του αγώνα Ηρακλή - Φοίνικα Σύρου, που συγκλήθηκε σύμφωνα με την Προκήρυξη της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 και στην οποία μετείχαν οι διαιτητές του αγώνα, οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, εκπρόσωποι της ΕΣΑΠ και της Αστυνομίας, αποφασίστηκε:
-Η αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα αγώνα Ηρακλή - Φοίνικα για λόγους ανωτέρας βίας.
Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται σύσκεψη της ΕΣΑΠ, των δύο διαγωνιζόμενων σωματείων και της Αστυνομίας για τον ορισμό της ημέρας και ώρας διεξαγωγής του 5ου τελικού της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.
Σημειώνεται ότι για το θέμα αυτό, υπήρξε παρέμβαση του ΓΓΑ κ. Πάνου Μπιτσαξή, ο οποίος ζήτησε να πληροφορηθεί άμεσα τις ενέργειες της ΕΣΑΠ για το συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε.
Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η σύσκεψη που βρίσκεται υπό εξέλιξη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα