Ντεσπέιν: «Και σήμερα με ένα πόδι»

Φώτης Καρακούσης
Ντεσπέιν: «Και σήμερα με ένα πόδι»

bet365

Ο καλύτερος παίκτης του δεύτερου τελικού Ρολάντο Ντεσπέιν μιλώντας για την μεγάλη του εμφάνιση ανέφερε πως και σήμερα έπαιζε με ένα πόδι, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Ηρακλή.

Στον χθεσινό τελικό, παρά τη νίκη του Ηρακλή όλοι μιλούσαν για τον τραυματισμό του. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι και αυτοί που άφησαν αιχμές πως το πρόβλημα στο γόνατό του δεν ήταν τόσο μεγάλο. Μεγάλο η μικρό ο Ρολάντο Ντεσπέιν έδειξε και σήμερα πως αν παίξει όπως μπορεί δεν έχει αντίπαλο στο φετινό πρωτάθλημα και στο τέλος με δηλώσεις του επισήμανε πως και σήμερα έπαιζε με ένα πόδι. Αναλυτικά μιλώντας στο συνδρομητικό ανέφερε: «Και σήμερα έπαιξα με ένα πόδι και ένιωθα πόνο. Έχω ακούσει πολλά αλλά όταν παίζω με όλη μου την καρδιά. Είμαι στον τελικό και πρέπει να τα δίνω όλα όταν είμαι στο γήπεδο. Προσπαθώ να μην δείχνω στους αντιπάλους το πρόβλημα μου, ακόμα και όταν πονάω».

Για όσα ακούστηκαν για τον τραυματισμό του: «Θα τελειώσει όταν τελειώσει και το τελευταίο παιχνίδι. Τώρα παίζουμε στο σπίτι τους και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Εχω ακούσει πολλά για τον τραυματισμό μου και εγώ θέλω να τα δώσω όλα για την ομάδα. Χθες δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι αλλά δικαιολογείται αυτό στον τελικό, αφού υπάρχει άγχος. Τώρα ήμαστε ανακουφισμένοι με το προβάδισμα που έχουμε πάρει. Μου αρέσει όταν οι φίλαθλοι μας βοηθούν όπως σήμερα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα