Παραιτήθηκε ο Καζάζης

Παραιτήθηκε ο Καζάζης

Φώτης Καρακούσης
Παραιτήθηκε ο Καζάζης

bet365

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Στέλιος Καζάζης, ο οποίος με επιστολή εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση αυτή.

Η αλήθεια είναι πως από χθες όταν και είχαμε γράψει πως όλα είναι ανοιχτά αναφορικά με την παραμονή του Σέλιου Καζάζη, τα ποσοστά παραμονής του έμπειρου προπονητή στον Παναθηναϊκού ήταν μηδαμινά. Μάλιστα χθες είχε αποχαιρετήσει τους παίκτες στην προπόνηση, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, καθώς όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις των Στίγγα, Πρωτοψάλτη, πολλοί είναι οι μικροί που θεωρούσαν τον Καζάζη δεύτερο πατέρα τους.

Ωστόσο ακόμα και ο ίδιος περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή να αλλάξει κάτι προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα, που ποτέ του δεν έκρυψε πως αγαπάει. Αυτό το κάτι δεν άλλαξε και έτσι σήμερα Πέμπτη με επιστολή του, γνωστοποιεί το τέλος με τον Παναθηναϊκό, βάζοντας πάνω από όλα την οικογένειά του, βλέποντας πως κανείς δεν του εγγυήθηκε πως θα πάρει κάποια χρήματα, έστω και σε βάθος χρόνου.

«Τρία χρόνια ανεκπλήρωτες υποσχέσεις»

Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής: «Χθές είχα μια πολύωρη συνάντηση με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη κ. Μακρόπουλο, όπου συζητήσαμε τα θέματα της ομάδας βόλεϊ, όπως επίσης και θέματα που με αφορούν.
Θέλω να τονίσω, πως τους τελευταίους τρεις μήνες, μετά από δική μου επιδίωξη έκανα πολλά ραντεβού με όλους τους εμπλεκόμενους με το τμήμα βόλεϊ (πρόεδρο ΤΑΑ, επενδυτές, πρόεδρο ερασιτέχνη) προσπαθώντας να βρω λύση στα αδιέξοδα και στις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.
Επειδή λοιπόν τα τελευταία 3 χρόνια δέχομαι μόνο ανεκπλήρωτες υποσχέσεις ,πήρα τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα.
Βάζοντας την οικογένεια μου πάνω από όλα, καθώς είναι ό,τι πιο πολύτιμο στη ζωή μου, έχω την υποχρέωση να τη φροντίσω και να τη στηρίξω.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές μου, στους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και στο Ρούλη Αγραπιδάκη.
Με εκτίμηση
Στέλιος Καζάζης».

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες

Η παραίτηση του Καζάζη αφήνει σίγουρα ένα μεγάλο κενό, καθώς ειδικά το τελευταίο διάστημα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα, είχε καταφέρει να… αναστήσει την ομάδα, κάνοντας τους παίκτες να πίνουν νερό στο όνομά του. Ωστόσο η αποχώρησή του είναι γεγονός και οι «πράσινοι» αναγκαστικά θα πρέπει να κοιτάξουν το μέλλον και τα επόμενα παιχνίδια, που είναι σημαντικά προκειμένου η ομάδα να μην πέσει κατηγορία.

Στο «τριφύλλι» θα κοιτάξουν για κάθε περίπτωση ελεύθερου προπονητή, με τον Γιώργο Μπακοδήμο να είναι πρώτος στην λίστα, ενώ δυνατά παίζει και ο Γιάννης Καλμαζίδης. Επίσης εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Θανάση Στράντζαλη και Νίκου Νεόφυτου. Το σίγουρο είναι πως ότι είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να μην χαθεί η προσπάθεια που έχει γίνει, ειδικά το τελευταίο διάστημα και η ομάδα στο τέλος να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα