«Με τον κόσμο μπορούμε»
Είναι από τους παίκτες στους οποίους έχει στηριχθεί η αντεπίθεση του Παναθηναϊκού για την σωτηρία. Ο λόγος για τους Κάσσανδρο Στίγγα και Θανάση Πρωτοψάλτη οι οποίοι μίλησαν στη NOVA και στην εκπομπή «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» για την συνέχεια του πρωταθλήματος, λέγοντας πως με τον κόσμο στο πλευρό τους μπορούν να τα καταφέρουν.
Οι δύο μικροί των «πράσινων» μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Στέλιο Καζάζη λέγοντας πως είναι δεύτερος πατέρας τους, ενώ ξεκαθάρισαν πως δεν υπήρχε ποτέ θέμα να πηγαίνουν με τα πόδια από τους Αμπελόκηπους στη Γλυφάδα, ενώ και για το φαγητό και τα όσα είχαν γραφτεί για μόνο ψωμί, ξεκαθάρισαν πως τρώνε στο εστιατόριο του Βλάση Σταθοκωστόπουλου.
Αναλυτικά οι Στίγγας και Πρωτοψάλτης ανέφεραν:
Για την αλλαγή έδρας:
ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ ΣΤΙΓΓΑΣ: «Σίγουρα με την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Είμαστε μια νεανική ομάδα και χρειαζόμαστε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Σε όλα τα παιχνίδια που έρχονται η βοήθεια του κόσμου είναι καταλυτική. Μας φανατίζουν και μας ανεβάζουν την απόδοση. Είναι η δύναμή μας».
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ: «Επιτέλους. Έχουμε ένα δυνατό όπλο και αυτό είναι ο κόσμος μας. Στην Γλυφάδα είχαμε δύο άτομα σε όλους τους αγώνες. Στην Κυψέλη είναι διαφορετικά. Με αυτό τον κόσμο μπορούμε να σώσουμε την κατηγορία».
Για τον πρώην διαγώνιο του ΠΑΟ και νυν του Ολυμπιακού Μπόμπι Γιορντάνοφ.
ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ ΣΤΙΓΓΑΣ: «Σαν μπλοκέρ θέλω πάντα πολύ να τον πιάσω στο μπλοκ. Πραγματικά είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και κόντρα σ' αυτόν θέλεις να τον πιάσεις».
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ: «Θα ήθελα να τον έχω συμπαίκτη για να μάθω από αυτόν. Ο Μπόμπι με τον Ράιτς της Αλεξανδρούπολης είναι πραγματικά απίστευτοι».
Για τα δύο ματς με Ολυμπιακό σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο:
ΘΑΝΑΣΗΣΗ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ: «Δεν θα μιλήσω για την απειρία μας. ‘Στεκόμαστε’ πολύ καλά τώρα στο τέλος του πρωταθλήματος και το αποδείξαμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Στην Γλυφάδα κρίθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες, στα σερβίς του Κοκκινάκη κυρίως. Στον Ρέντη πάλι σε λεπτομέρειες των τριών τελευταίων πόντνων.
ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ ΣΤΙΓΓΑΣ: «Μας μένει η πικρία που δεν πήραμε μια νίκη αλλά παίζαμε με την καλύτερη βαθμολογικά ομάδα. Μας βγήκε το ελεύθερο παιχνίδι και γενικά παρόλο που χάσαμε για μας ήταν κέρδος. Μετά από αυτό άλλαξε το αγωνιστικό μας πρόσωπο».
Για τον προπονητή τους, τον Στέλιο Καζάζη:
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ: «Ήταν δίπλα μας από την αρχή, είμαστε επιλογές του. Καλός προπονητής με πάθος. Με τον Ολυμπιακό έπεφταν κορμιά, ήμασταν σκυλιά στην προπόνηση, δουλεύαμε απίστευτα».
ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ ΣΤΙΓΓΑΣ: «Είναι τα πάντα, είναι σαν πατέρας μας. Μας έχει βοηθήσει όχι μόνο παικτικά αλλά και στον τρόπο διαβίωσης στην Αθήνα. Ήταν η κύρια αφορμή για να έρθω στον Παναθηναικό και ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί του».
Για την απώλεια του Νίκου Σαμαρά:
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ: «Ένας από τους κορυφαίους του Ελληνικού βόλεϊ, έφυγε νωρίς και άδικα, μπορούσε να προσφέρει ακόμη πολλά. Αγαπούσε το βόλεϊ και θυμάμαι μας είδε κάποτε σ' ένα φιλικό μέρα μεσημέρι».
ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ ΣΤΙΓΓΑΣ: «Ήταν αθλητής με όλη την σημασία της λέξης, πρόσφερε πάρα πολλά και δύσκολα θα βρεθεί άλλος σαν κι εκείνον. Δεν είχα την τύχη να τον δω από κοντά. Ήταν ένα παράδειγμα προς μίμηση. Ήταν το σήμα κατατεθέν του Ελληνικού βόλει».
Για το μέγεθος των προβλημάτων στον Παναθηναϊκό:
ΘΑΝΑΣΗΣΗ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ: «Για να πάμε Αμπελόκηπους-Γλυφάδα με τα πόδια θα πρέπει να χάσουμε Δευτέρα, Τρίτη προπόνηση, θα φτάσουμε Τετάρτη. Για το φαγητό δεν ισχύει. Τρώμε στο εστιατόριο του Βλάσση Σταθοκωστόπουλου. Τα οικονομικά είναι πίσω όπως σε όλες τις ομάδες».
Για το αγωνιστικό:
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ: «Έχουμε ανέβει αγωνιστικά εδώ και μερικές αγωνιστικές και νομίζω στο κατάλληλο σημείο. Είναι πολύ καλή στιγμή αυτή και νομίζω ότι θα πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».
ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ ΣΤΙΓΓΑΣ: «Πιστεύω πραγματικά ότι θα σώσουμε την παρτίδα. Η ομάδα έχει κάνει ένα εντελώς διαφορετικό δεύτερο γύρο. Παρόλα τα προβλήματα αφού μπήκαμε στον χορό θα χορέψουμε. Από την στιγμή που είπαμε ν' αγωνιστούμε θα το τελειώσουμε κιόλας. Θα βγούμε νικητές στο τέλος».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
