«Δεν είχα λεφτά για ταξί!»

«Δεν είχα λεφτά για ταξί!»

Θάνος Σαρρής
«Δεν είχα λεφτά για ταξί!»

bet365

Ο παίκτης της ομάδας βόλει του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μαδούρας, τονίζει στο gazzetta.gr ότι κάποιοι διόγκωσαν την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζουν δυσκολίες!

Η κατάσταση στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού είναι τραγική όσον αφορά το οικονομικό. Η μητέρα του Θανάση Πρωτοψάλτη έκανε κάποιες δηλώσεις οι οποίες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, ωστόσο ο Γιάννης Μαδούρας, παίκτης του «τριφυλλιού» και συγκάτοικος του Πρωτοψάλτη ξεκαθαρίζει στο gazzetta.gr ότι τα λόγια της μεταφέρθηκαν λάθος. Τονίζει ότι δεν ισχύει πως οι παίκτες λιποθύμησαν και έκαναν το Αμπελόκηποι-Γλυφάδα με τα πόδια, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος πήγε ποδαράτος από το Μοναστηράκι στο σπίτι του, αφού δεν είχε χρήματα για ταξί. Παράλληλα, προαναγγέλλει αντιδράσεις από την πλευρά των παικτών.

Γιάννη, επειδή έχει γίνει ένα μπέρδεμα τι ακριβώς συμβαίνει;
«Η γυναίκα βγήκε και τα είπε στο ραδιόφωνο. Ούτε λιποθυμήσαμε, ούτε πήγαμε με τα πόδια στη Γλυφάδα. Γενικά υπάρχει θέμα, αλλά φτάσαμε στο σημείο να ξεφτιλίζουν κάποιοι το τμήμα. Δεν είναι έτσι όπως τα λένε τα πράγματα. Η μητέρα του Πρωτοψάλτη στις δηλώσεις της στο ραδιόφωνο τα είπε όπως έχουν και εκπροσώπησε όλους εμάς τους μικρούς. Οι γονείς μου εμένα δεν έχουν παίξει βόλεϊ, του Θανάση η μητέρα έχει παίξει και ξέρει τι να πει και πως να το πει».
Τι ισχύει και τι δεν ισχύει;
«Χθες όντως είχα πάει για φαγητό στο Μοναστηράκι και δεν είχα χρήματα να πάρω ταξί και γύρισα με τα πόδια. Αυτό ισχύει. Αλλά το ότι λιποθυμήσαμε και όλα αυτά δεν ισχύουν. Ξέρουν όλοι τι γίνεται για αυτό δεν υπάρχει λόγος να ρεζιλεύουν έτσι το τμήμα Αυτά που βγάζουν προς τα έξω είναι πολύ ακραία. ».
Από τη διοίκηση τι σας λέει;
«Τη Δευτέρα είχαμε βγει για γεύμα με τον πρόεδρο και είχε υποσχεθεί ότι σήμερα θα πληρώσει. Δεν έγινε αυτό και θα λάβουμε τα μέτρα μας, αφού μας υποσχέθηκε κάτι και δεν το έκανε. Ό,τι υποσχέσεις μας δίνει δεν τις τηρεί. Σαν ομάδα θα πάμε στο γήπεδο, θα μιλήσουμε με τον αρχηγό και θα βγάλουμε ένα πόρισμα. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά θα μιλήσουμε σαν ομάδα».
Είναι αλήθεια ότι δεν έχετε ρεύμα στο σπίτι;
«Ισχύει ότι δεν είχα ρεύμα και τα λοιπά πριν από λίγο καιρό, αλλά πλέον πληρώθηκαν οι λογαριασμοί. Αυτά λύθηκαν. Πριν δύο βδομάδες ίσχυαν. Το σοβαρό θέμα μας έχει να κάνει με τα χρήματα».
Βλέπεις φως στο τούνελ;
«Μέχρι στιγμής μόνο υποσχέσεις έχουμε δει, όχι πράξεις. Και αυτές δεν έχουν τηρηθεί. Οπότε περιμένουμε. Σήμερα θα κάνουμε τη συνάντηση και θα βγάλουμε απόφαση. Δεν ξέρω πότε θα βγει, αλλά δεν θα είναι και η καλύτερη».
Δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Αλεξίας Ροτσίδου.
Δείτε εδώ τις δηλώσεις της Ροτσίδου στο ραδιόφωνο.
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα