Προσωρινά δεύτερος ο Εθνικός
Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενουμένων για κάτι περισσότερο από ένα σετ, οι ακρίτες αποδείχθηκαν πιο αποφασιστικοί και πιο έμπειροι. Ο Ιβάν Ράιτς από τον Εθνικό με 22 πόντους οδήγησε την ομάδα του στο «τρίποντο», με τον Δαλακούρα να ακολουθεί με 17. Έκανε την προσπάθειά του ο Γκεοργκίεφ με 17 και ο ΜακΛάχλιν με 16 πόντους, αλλά το μπλοκ των γηπεδούχων και τα καλύτερα ποσοστά στην επίθεση τους έδωσαν και τη νίκη.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση λόγω των αγώνων χάντμπολ. Οι ακρίτες πέρασαν προσωρινά στη δεύτερη θέση της κατάταξης, εν αναμονή και του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παμβοχαϊκό τη Δευτέρα (21/1).
Τα σετ: 25-16, 22-25, 25-23, 25-22
Εθνικός Αλ. (Μουστακίδης): Ράιτς 22, Κόβατς 5, Σιδηρόπουλος 2, Παπάζογλου 11, Δαλακούρας Ανέστης 17, Κουμεντάκης 14 (λίμπερο Μίτρεφ, υποδοχή 50%), Δαλακούρας Κώστας, Κυριακίδης, Καβαρατζής,
Νίκη Αιγινίου (Στράντζαλης): Παπαδημητρίου 2, Μακλάχλιν 16, Γάτσης 3, Ντάμποβιτς 6, Γκεοργκίεφ 17, Ποτολίδης 15 (λίμπερο Εφραιμίδης, 83% υποδοχή), Γεωργόπουλος 5, Παράσογλου, Αναστασιάδης
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
