Αν πληρώσουν τους παίρνουν

Αν πληρώσουν τους παίρνουν

Φώτης Καρακούσης
Αν πληρώσουν τους παίρνουν

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Έτοιμες οι μεταγραφές των Μορέιρα (βραζιλιάνος κεντρικός) ξένου ακραίου (απομακρύνεται ο Μπακουμόφσκι) και Λιβαθηνού, Ιωάννου, αρκεί να δοθούν οι προκαταβολές. Πάλι πάει να βγάλει το φίδι από την τρύπα ο Αχιλλέας Μακρόπουλος.

Και εκεί που όλα πήγαιναν καλά για τον Παναθηναϊκό με τους παίκτες να έχουν βρεθεί και να έχουν αρχικά συμφωνήσει, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ, από την στιγμή που η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη, τα προβλήματα έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» θα πρέπει να δώσουν λεφτά για τα πληρώσουν τις προκαταβολές που χρειάζονται για να κάνουν δικούς τους εκτός από τους Λιβαθηνό και Ιωάννου και τους ξένους. Ήδη ο Βραζιλιάνος και ύψους 2 μέτρων κεντρικός, Κάρλος Αλεξάντερ Μορέιρα, έχει συμφωνήσει, ενώ αν τελικά δεν υπάρξει θετική εξέλιξη με τον Γερμανό ακραίο Ευγκένι Μπακουμόφσκι, στον Παναθηναϊκό θα στραφούν για άλλον παίκτη.

Βέβαια όπως αναφέραμε για να γίνουν αυτές οι μεταγραφές, θα πρέπει να βρεθούν και χρήματα για τις προκαταβολές, κάτι που για την ώρα δεν φαίνεται και τόσο εύκολο. Το φίδι από την τρύπα θα κληθεί να βγάλει για ακόμα μία φορά ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, εκτός και αν την τελευταία στιγμή οι επενδυτές δώσουν αυτά που αρχικά είχαν υποσχεθεί στον Ερασιτέχνη, προκειμένου να φτιαχτεί κανονικά η ομάδα.

Το δεδομένο είναι πως για ακόμα μία φορά η αγωνία έχει χτυπήσει... κόκκινο, αναφορικά με το αν θα φτιαχτεί ομάδα και κυρίως ποια θα είναι η δυναμική της.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα