Άκρως οικογενειακόν! (vid)

Φώτης Καρακούσης

bet365

Οι Στέλιος και Δημήτρης Καζάζης μιλάνε στο gazzetta.gr για την κλήρωση που τους φέρνει αντιμέτωπους την 4η αγωνιστική και εύχονται ο ένας τα καλύτερα για τον άλλον.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι κάτι συνηθισμένο να βλέπουμε στον πάγκο των δύο… αιωνίων σε οποιοδήποτε άθλημα δύο αδέρφια. Οι Στέλιος και Δημήτρης Καζάζης με τον Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα, ετοιμάζονται την 4η αγωνιστική να γράψουν την δική τους ιστορία.

Στην σημερινή κλήρωση και οι δύο μίλησαν στο gazzetta.gr για τη νέα χρονιά, ενώ για την ημέρα που θα έρθουν αντιμέτωποι ο μεγαλύτερος (Στέλιος) ανέφερε πως θέλει να γίνει όπως στο μπιτς, όταν και κέρδιζε τον εαυτό, ενώ ο μικρότερος τόνισε πως ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό…

Στέλιο και Δημήτρη την 4η αγωνιστική θα βρεθείτε αντιμέτωποι. Τι έχετε να πείτε για το ματς αυτό;

Στέλιος: «Εγώ να κάνουμε λίγο χιούμορ. Στις παλιές εποχές που παίζαμε μπιτς βόλεϊ όταν το άθλημα ήταν στις δόξες του, πάντα τον κέρδιζα. Το ίδιο ας ελπίσουμε να γίνει και την 4η αγωνιστική».

Δημήτρης: «Και εγώ εύχομαι να μείνει με αυτές τις αναμνήσεις και φέτος να είμαι εγώ αυτός που θα κερδίσει. Αλλά από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι θα γίνουν δυνατοί αγώνες και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη».

Πως βλέπετε το νέο πρωτάθλημα;

Στέλιος: «Βλέποντας και τα φιλικά στην Πορταριά, η αλήθεια είναι πως πιστεύω πως το φετινό πρωτάθλημα δεν θα είναι κακό. Θα είναι ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον».

Δημήτρης: «Συμφωνώ και εγώ. Οι ομάδες θα είναι πάλι δυνατές και μετά από δύο μήνες θα έχουν βρει τον δρόμο τους».

Τι θα ήθελε να ευχηθεί ο ένας στον άλλον;

Στέλιος: «Πάνω από όλα να είμαστε καλά στην υγεία. Τα άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα»
Δημήτρης: «Αυτό είναι το πιο σημαντικό και εύχομαι να πετύχει ο καθένας μας τον στόχο που έχει βάλει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα