Πήρε Μαντέκα, κλείνει Πανταλέων

Φώτης Καρακούσης
Πήρε Μαντέκα, κλείνει Πανταλέων

bet365

Δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι μπήκε ο Παμβοχαϊκός. Οι Βραχατιώτες έκλεισαν τον Γιάννη Μαντέκα, ενώ βρίσκονται μια ανάσα από τον Σωτήρη Πανταλέων. Προσπάθειες για να μείνει ο Στιβαχτής.

Μετά τον Ολυμπιακό που έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ και το μόνο που μένει είναι η απόκτηση ενός διαγωνίου, ο Παμβοχαϊκός είναι η δεύτερη ομάδα που έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Οι Βραχατιώτες μετά τις ανανεώσεις με τους Δημητρακόπουλο και Μπεκιάρη και τις συζητήσεις με τους Καραγιάννη και Κατσανεβάκη, συμφώνησαν σήμερα με τον Γιάννη Μαντέκα.

Ο διεθνής ακραίος μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας και το μόνο που μένουν είναι οι υπογραφές. Η έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος όμως βρίσκεται πολύ κοντά σε μία ακόμα πολύ καλή μεταγραφή. Ο λόγος για την απόκτηση του Σωτήρη Πανταλέων, με τον οποίο χωρίς ακόμα να τα έχουν βρει, οι επαφές βρίσκονται σε καλό σημείο και δεν αποκλείεται το αργότερο μέχρι Δευτέρα ή Τρίτη να έχουμε και υπογραφές.

Στα υπόλοιπα, ο Νίκος Ζαλμάς έχει ρίξει το βάρος στην θέση της πάσας με τον Κώστα Στιβαχτή που πέρσι πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά να είναι πρώτος στην λίστα. Ο διεθνής πασαδόρος μπορεί να βρέθηκε μια ανάσα από την πόρτα της εξόδου, ωστόσο γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να μείνει για ακόμα έναν χρόνο στο Βραχάτι.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες κινήσεις, ήδη υπάρχουν συζητήσεις με δύο ξένους, έναν ακραίο και έναν διαγώνιο, ενώ μόλις κλείσουν και αυτοί θα υπάρξουν επαφές και με τους παίκτες που δεν είχαν βασικό ρόλο στην ομάδα, προκειμένου να μείνουν ή να φύγουν. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Ζαλμάς, έχοντας δίπλα του την διοίκηση έχουν αρχίσει να κάνουν σωστές και μελετημένες κινήσεις προκειμένου ο Παμβοχαϊκός να δείξει και αγωνιστικά πως ήρθε για να μείνει.


Μαντέκας: «Ήρθα σε μια από τις πιο οργανωμένες ομάδες»


Το gazzetta.gr μίλησε με τον Γιάννη Μαντέκα ο οποίος ανέφερε για την μετακίνησή του στον Παμβοχαϊκό: «Πιστεύω πως με βάση τα περσινά πηγαίνω σε μία από τις δυο με τρεις πιο οργανωμένες και φερέγγυες ομάδες του πρωταθλήματος. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα βρήκαμε. Η ομάδα πέρσι έκανε πολύ καλή πορεία και ευελπιστώ να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Οι άνθρωποι αγαπάνε τον Παμβοχαϊκό και κινούνται σε επαγγελματικά πλαίσια και αυτό θα βοηθήσει και εμένα. Προσωπικά είναι ένα πολύ καλό βήμα για την καριέρα μου».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα