To σήκωσε ο Ηρακλής... με 75-0!

To σήκωσε ο Ηρακλής... με 75-0!

bet365

Τέλος και τυπικά! Ο Φοίνικας Σύρου δεν κατέβηκε στην Μίκρα και ο Ηρακλής... πήρε το ματς με 3-0 σετ και 75-0 πόντους κατακτώντας το πέμπτο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Το τέλος που του άξιζε είχε το φετινό πρωτάθλημα, με την ΕΣΑΠ να κάνει ότι μπορεί για να το υποβιβάσει όσο γινόταν. Σε μία Μίκρα που αυτή την φορά όχι απλά δεν είχε υπεράριθμους, αλλά δεν γέμισε, ο Ηρακλής κατέκτησε το πέμπτο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Φοίνικα άνευ αγώνα με 3-0 (25-0, 25-0, 25-0).

Οι Συριανοί όπως είχαν αναφέρει προφορικά δεν κατέβηκαν να παίξουν και αφού πέρασε το προβλεπόμενο τέταρτο ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του «γηραιού», που κάνοντας το 3-2 ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της Ελλάδας.

Το είπαν το έκαναν και μετά φιλικό...

Όπως αναφέραμε οι Συριανοί είχαν ξεκαθαρίσει προφορικά (έγγραφο δεν έστειλαν), πως δεν θα κατέβαιναν στον πέμπτο τελικό, κάτι που τελικά έγινε. Ο διαιτητής της συνάντησης περίμενε να περάσουν 15 λεπτά και μετά έκλεισε το φύλλο αγώνα. Η συνέχεια βρήκε τους παίκτες του Ηρακλή που κατέκτησαν το πέμπτο πρωτάθλημα και 15ο τίτλο συνολικά να παίζουν οικογενειακό διπλό.

Το σήκωσαν μαζί Κράβαρικ και Προύσαλης

Μετά το οικογενειακό διπλό, όπου έπεσε πολύ γέλιο, μιας και οι παίκτες του Ηρακλή δεν θέλησαν σε καμία περίπτωση να χαλάσουν την διάθεσή τους επειδή ο Φοίνικας δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, υπήρξε η απονομή του τροπαίου. Ο Κώστας Προύσαλης κάλεσε μαζί του και τον Αντρέι Κράβαρικ προκειμένου να σηκώσουν την κούπα φορώντας όλοι μπλουζάκια που έγραφαν «Πρωταθλητής, Κυπελλούχος Ελλάδος 2012» και στο κέντρο είχαν την ελληνική σημαία και στην μέση το σήμα του Ηρακλή.

Άξιος πρωταθλητής

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μπορεί ο Ηρακλής να πήρε τον πέμπτο τελικό λόγω του ότι δεν κατέβηκε ο Φοίνικας, ωστόσο όλη την χρονιά έδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα. Δεν έχασε κανένα παιχνίδι στην Μίκρα, βγήκε πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κατέκτησε το Κύπελλο στην Σύρο και ήταν από το ξεκίνημα της χρονιάς το μεγάλο φαβορί για το νταμπλ. Βέβαια και οι Συριανοί έκαναν τεράστια πορεία. Κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό, πήραν δύο νίκες ισοφαρίζοντας σε 2-2, ωστόσο παρότι έφτασαν στην βρύση, έμειναν από μόνοι τους χωρίς νερό...

Θα υπάρξει τιμωρία

Βέβαια η κίνηση του Φοίνικα να μην κατέβει να αγωνιστεί σήμερα στην Μίκρα δεν θα μείνει ατιμώρητη. Σύμφωνα με τον κανονισμό και αφού δεν έστειλε σχετικό έγγραφο, οι Συριανοί κινδυνεύουν με -3 βαθμούς από το νέο πρωτάθλημα και 5.000 ευρώ πρόστιμο. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που τονίζουν πως έχουμε να κάνουμε με προσβολή του αθλήματος και αν υπάρξουν σχετικές καταγγελίες μπορεί η τιμωρία να είναι ακόμα μεγαλύτερη...

Κρίμα για το βόλεϊ

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε, πως ότι έγινε σήμερα, αλλά και το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει ακόμα πιο χαμηλά το ελληνικό βόλεϊ. Η ΕΣΑΠ κατάφερε να... καταστρέψει τα πάντα και για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος, φτάσαμε στο σημείο να μην γίνεται ο πέμπτος τελικός... Αλλά είπαμε για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι που κάνουν... πόλεμο!!!

«Καλό καλοκαίρι και καληνύχτα σας κύριοι»...

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα