Ολυμπιακάρα!

Ολυμπιακάρα!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Μάνος Αντώναρος είναι εκστασιασμένος, εκστασιασμένος, εκστασιασμένος, εκστασιασμένος, εκστασιασμένος, εκστασιασμένος, εκστασιασμένος ...


O Σισλάουσκας χάνει τη δεύτερη βόλη.
Ο Παπανικολάου πηδάει και πιάνει εύκολα το ριμπάουντ.
Δίνει αμέσως την μπάλα στον Σπανούλη και αυτός την κτυπάει 8 φορές στο έδαφος μέχρι να μπεί στο «ζωγραφιστό» της ΤΣΣΚΑ.
Όταν οι αντίπαλοι πέφτουν πάνω του εκείνος την δίνει (ασίστ) στον Πρίντεζη,που αλλάζει χέρι και με το δεξί την βγάζει στο αντίπαλο καλάθι. Μένουν 0,7 δευτερόλεπτα. Ο Ολυμπιακός είναι Πρωταθλητής Ευρώπης.
Ουρλιαζω.
Εχει γίνει το αδύνατο.
Ουρλιάζω.
Ποιος; Εγώ που είμαι Παναθηναϊκός.
Γίνονται αυτά;
Όχι!
Ξαναρωτάω: Γίνονται;
ΝΑΑΑΙΙΙ! Γίνονται.
Τι είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει από απολύτως υποκειμενικό, απολύτως αντικειμενικό;
Το ωραίο!
Κι αυτό που όλοι είδαμε (ζήσαμε) ήταν το απόλυτα ωραίο.
Πρέπει να γράψω γρήγορα. Πριν με προλάβουν ο Σκουντής και ο Παπαδογιάννης και γράψουν (φυσικά καλύτερα από μένα) τι έγινε στο παρκέ της Κωνσταντινούπολης.
Πρέπει να τους προλάβω τώρα που΄χω την ευκαιρία καθώς αυτοί τρέχουν για ρεπορτάζ ή πίνουν σαμπάνια μέσα από τη Κούπα.
Ο τελικός μεταδόθηκε σε 187 (αν δεν κάνω λάθος) κράτη ανα τον κόσμο. Δλδ μερικές χιλιάδες εκατομμύρια άνθρωποι είδαν πώς οι Ελληνες ανέτρεψαν μια υπόθεση που για όλους (ακόμα και για μας ε;) θεωρείτο χαμένη.
Μερικές χιλιάδες εκατομμύρια άνθρωπο θα σκέφτηκαν:
Ποιος βλάκας θα τολμήσει ποτέ να βγάλει αυτόν τον λαό από την Ευρώπη (ευρωζώνη);
Ποιους;
Τους Πρωταθλητές Ευρώπης;
Διάβαζα ένα αρθρο στο gazzetta.gr PLUS με τίτλο:
«Τη βγάζουμε χωρίς Μνημόνιο;»
Φυσικά! Μα Φυ-σι-κά! Το ερώτημα είναι άλλο:
«Τη βγάζουν αυτοί χωρίς την Ελλάδα;»
Οκτώ φορές κτύπησε την μπάλα στο παρκέ ο Σπανούλης πριν την δώσει στο Πρίντεζη για να την στείλει ο τελευταίος στο καλάθι της ρωσικής ομάδας.
Αλώσαμε την Πόλη;
Βλακείες!
Κάναμε κάτι καλύτερο:
Ουρλιάξαμε όλοι μαζί «ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ»
Ναι, είμαστε Ελληνες και είμαστε εδώ.

ΥΓ1. Μπράβο στον Ολυμπιακό! Μπράβο ρε! Ευχαριστώ!

ΥΓ2. Κάποιος επιτέλους πρέπει να τιμήσει αυτους τους δυό τρομερούς φίλους Σέρβους (Ιβκοβιτς και Ομπράντοβιτς) που τόσες φορές μας έχουν κάνει να νιώσουμε τόοοοοσο περήφανοι.


ΥΓ3. Δεν θα συγχωρέσω ποτέ τον Βασίλη Παπαθεοδώρου που δεν με πήρε μαζί του στην Κωνσταντινούπολη. Χαχαχαχαχαχαχαχα!

 

ΥΓ4. Κοιτάζω ξανά τον τίτλο που διάλεξα: "Ολυμπιακάρα". Στον λόγο της συνείδησής μου: Δεν πίστευα ποτέ ότι θα τον έγραφα εγώ. Κι όμως τον βάζω με όλη μου την καρδιά. Τον οφείλω άλλωστε στους αναγνώστες μου τους Ολυμπιακούς που τόσο καιρό που γράφω εδώ (μή αθλητικά) κείμενα, ποτέ δεν έβαλαν αναμεσα μας τις οπάδικές μας διαφορές.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

Μάνος Αντώναρος
Μάνος Αντώναρος

Ο Μάνος Αντώναρος γεννήθηκε στην Αθήνα και το πρώτο που θυμάται από τη δημοσιογραφία, ήταν όταν τον έπαιρνε από το χέρι ο πατέρας του (ο γελοιογράφος Αρχέλαος) και τον πήγαινε στα παλιά γραφεία της «Αθλητικής Ηχούς» για να παραδώσει τα σκίτσα του. Εκεί ο πιτσιρικάς Μάνος έβλεπε με ορθάνοικτα μάτια μερικά από τα ιερά τέρατα της (αθλητικής) δημοσιογραφίας να εργάζονται πυρετωδώς ακριβώς μπροστά στις λινοτυπικές μηχανές. Φυσικά του΄κανε εντύπωση και φυσικά ήθελε να γίνει ένας απ' αυτούς. Ετσι γύρω στα 20 του πήγε και είδε (μόνος του) τον μακαρίτη Κλεομένη Γεωργαλά και του είπε ότι ήθελε να δουλέψει στην «Ηχώ». Και εκείνος προφανώς θέλοντας να του κάνει πλάκα τον ρώτησε:

-Και τι θες να κάνεις;

-Να γράφω κάθε μέρα τη γνώμη μου!

Και -ω του θαύματος- ο Γεωργαλάς του απάντησε:

-ΟΚ! Αρχίζεις από σήμερα το απόγευμα.

Ετσι και έγινε. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο Μάνος Αντώναρος έγραφε καθημερινά τη γνώμη του στην πίσω σελίδα της κραταιάς εφημερίδας.

Αργότερα δούλεψε σε πολιτικές εφημερίδες επί πολλά χρόνια, σε ραδιόφωνα και κανάλια. Κάθε φορά που εργαζόταν σε εφημερίδες έψαχνε την ευκαιρία να γράφει πού και πού στις αθλητικές σελίδες. Oι συνάδελφοι του αθλητικοί ρεπόρτερ πάντα του άνοιγαν την καλά φυλασσόμενη πόρτα τους.

Είναι ένας από τους πρώτους blogger στην Ελλάδα και υποστηρίζει φανατικά ότι το internet δεν είναι media, αλλά community.

Εδώ και δυο χρόνια εγκατέλειψε (από άποψη) τη μάχιμη δημοσιογραφία και αφιερώθηκε μαζί με τη γυναίκα του στο blog της www.eimaimama.gr

Τον τελευταίο διάστημα ανεβάζει post του στο gazzetta.

Hταν καιρός -όπως λέει ο ίδιος- να ξανανιώσει την χαρά της ελεύθερης και δημιουργικής δημοσιογραφίας.