ΚυρΓκατζέττα είσαι για ένα μονό;

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΚυρΓκατζέττα είσαι για ένα μονό;

bet365

Ο κυρΓκατζέττας ενώ πίστευε, έχασε την πίστη του! Οι απώλειες τον έκαναν σκληρό, ο γεροΓιοβάισα όμως δεν ξεχνά κι ετοιμάζεται για απαντήσεις... μέσα στο παρκέ!

H αλήθεια είναι πως στεναχωρήθηκα πολύ που ο φίλος μου, ο κυρΓκατζέττας δεν πιστεύει πια σε μένα.

Κάποτε ήταν δίπλα μου στους... κουβάδες και πανηγυρίζαμε μαζί τα ταμεία.

Αλλά πλέον δεν με πιστεύει. Μάλλον έχει χάσει την υπομονή του. Έτσι εξηγείται μάλλον το ποστάρισμα που έκανε στο gazzetta.gr, σχολιάζοντας το blog μου για το ματς της Εθνικής με τη Νέα Ζηλανδία.

Εντάξει μπορεί να μην μην πιάσαμε το handicap, αλλά τουλάχιστον όπως είπαμε και στον τίτλο η Εθνική σοβαρεύτηκε στο τέλος και πέρασε.

Όχι γιατί οι περισσότεροι έλεγαν «έγραψε ο γεροΓιοβάισα για πρόκριση της Ελλάδας; Πάμε να παίξουμε το σπίτι ματς» στη Νέα Ζηλανδία.

Καλώς ήρθες στα μεγάλα παιχνίδια! Κάθε αγώνας, κορυφαίος αγώνας! (21+)

Καλό όμως είναι να τα λέτε όλα κύρΓκατζέττα γιατί ο λάτρης της βότκας στεναχωριέται.

Χθες στο live της Εθνικής, σχολίασα ένα λεπτό πριν ξεκινήσει το ματς πως περιμένω ματσάρα από τον Γιάννη. Και στο επόμενο λεπτό είχε 7 πόντους.

Ακόμα περιμένω τα credits! Στηρίξτε λίγο τον γεράκο, το έχει ανάγκη.

Ας αφήσουμε όμως τον κυρΓκατζέττα και ας πάμε στα σπουδαία.

Ματσάρα σήμερα. Η Εθνική μας θα παίξει με την Team USA (15:30, ΕΡΤ SPORTS) σε ένα remake του Παγκοσμίου του 2006. Τότε τους νικήσαμε. Τώρα;

Θέλω να δω λίγο άμυνα από την Εθνική! Λιγάκι ρε παιδί μου, γιατί αλλιώς δεν έχουμε τύχη. Επειδή πιστεύω όμως σε αυτά τα παιδιά και είδα και την Team USA να είναι σε... τρικυμία με την Τουρκία, θεωρώ πως η Ελλάδα θα το παλέψει το ματσάκι.

Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ. 40’ λεπτά αγώνα, αμέτρητες διαφορετικές αγορές (21+)

Ο Γιάνναρος το ονειρεύεται εδώ και χρόνια αυτό το παιχνίδι και δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.Θα δώσει και την ψυχή του.

Περιμένω τον Άγιο Γεώργιο τον Πρίντεζη να σουτάρει με τα ίδια απίστευτα ποσοστά στο τρίποντο (70%), αλλά και τους Καλάθη και Σλούκα να κάνουν μεγάλο ματς.

H απουσία του Τέιτουμ θα βοηθήσει την Εθνική μας, η οποία θα είναι ανταγωνιστική. Δεν πρόκειται να παραδοθεί χωρίς να... μοχθήσει.

Μην φοβάστε έχω κάνει τα βουντού στον Κέμπα και τον Μίτσελ

Ωραία το διπλό της Ελλάδας με +9.5 (1.72).

Δεν θα σας αφήσω έτσι. Είμαι για τα δύσκολα, άρα θα ασχοληθώ με το ματς των Γάλλων κόντρα στη Λιθουανία.

Καλύτερη ομάδα οι Γάλλοι κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις. Θα στηρίξω τον φίλο μου τον, Γκομπέρ, τον οποίο έμαθα την τέχνη του μπλοκ. Γιατί νομίζετε έγινε κορυφαίος αμυντικός του ΝΒΑ;

Υπέροχος ο άσσος της Γαλλίας με -2.5 στο 1.83.

Κλείνω τριαδούλα με το όμορφο under 162.5 στο Βραζιλία-Τσεχία.

Καλή τύχη σε όλους, καλή επιτυχία Ελλαδάρα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα