Τέλος η πλάκα, σοβαρεύεται και περνάει!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Τέλος η πλάκα, σοβαρεύεται και περνάει!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα απογοητεύτηκε από την εικόνα της Ελλάδας κόντρα στη Βραζιλία, όμως ξέρει πως η Εθνική δεν γίνεται να αποκλειστεί από τη Νέα Ζηλανδία.

Με τον τίτλο που μπήκε στο κείμενο, γνωρίζω πολύ καλά πως θα με χλευάσετε στα social media.

Είμαι σίγουρος πως θα δω σχόλια του τύπου «ο γεροΓιοβάισα συνεχίζει να πιάνει στο στόμα του την Ελλάδα, άνετη νίκη της Νέας Ζηλανδίας» ή «ρε μαυρόγατα γεροΓιοβάισα μην βάζεις στις προβλέψεις την Ελλάδα» ή «πάω να βάλω όλα τα λεφτά στη Νέα Ζηλανδία».

Μην φοβάστε. Δεν θα μείνει εκτός συνέχειας η Ελλάδα. Ο Πέτροβιτς έπιασε την Ελλάδα στον ύπνο, βρήκε τον τρόπο να αντιμετωπίσει τον Γιάννη και η Βραζιλία επέστρεψε από το -17 για να πάρει το ματς με τη χαμένη βολή του Σλούκα.

Έφτασε η ώρα να σοβαρευτεί η Ελλάδα. Ο λάτρης της βότκας ξέρει πως ποιοτικά η Εθνική είναι πολύ ανώτερη από τους τίμιους Νεοζηλανδούς.

Καλώς ήρθες στα μεγάλα παιχνίδια! Κάθε αγώνας, κορυφαίος αγώνας! (21+)

Περιμένω μεγάλο ματς από τον Γιάννη για να... κλείσει το στόμα στους επικριτές του. Πρώτα εξαρτάται από τον ίδιο και έπειτα από την ομάδα, η οποία θα πρέπει να βρει τρόπο να τον χρησιμοποιήσει με πιο σωστό τρόπο.

Δεν νοείται κοτζάμ MVP ΝΒΑ να παίρνει μόλις μια προσπάθεια στο 4ο δεκάλεπτο. Είναι έγκλημα αυτό.

Η Ελλάδα θα παίξει έναν τελικό και σε αυτή τη μάχη θα βγουν μπροστά ο Greek Freak μαζί με τους Σλούκα και Καλάθη. Κομβικός θα είναι και ο ρόλος του Πρίντεζη που κάνει μεγάλο τουρνουά.

Θα... ξεσπάσει η ομάδα του Σκουρτόπουλου. Υπέροχος ο άσσος με -12.5 (1.62).

Ακόμα ένα ματς που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι εκείνο της Τουρκίας με την Τσεχία.

Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ. 40’ λεπτά αγώνα, αμέτρητες διαφορετικές αγορές (21+)

Οι Τούρκοι θα έπρεπε να πάρουν το ματς κόντρα στην Team USA, αλλά αυτοκτόνησαν τόσο στην κανονική περίοδο όσο και στην παράταση. Ο γεράκος λατρεύει τα zone press των Τούρκων. Δεν είναι άσχημος ο άσσος με -5.5.

Kλείνουμε με 2 ομάδες που ο γεροΓιοβάισα λατρεύει να βλέπει.

Λιθουανία και Αυστραλία παίζουν ωραίο μπάσκετ. Πολύ δύσκολα θα χαθεί το over 163.5 στο 1.72.

Εξαιρετικά ρόστερ και οι δυο τους, πολλές λύσεις μέσα στο παρκέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα