Ο Ομπράντοβιτς έριξε... άκυρο στον Αταμάν! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Ομπράντοβιτς έριξε... άκυρο στον Αταμάν! (vid)

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν περίμενε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν από το τζάμπολ για να ανταλλάξουν αναμνηστικά όμως ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε αγνόησε επιδεικτικά τον προπονητή της Εφές!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Εργκίν Αταμάν έγραψαν το τελευταίο κεφάλαιο στη μεταξύ τους κόντρα πριν από τον σημερινό (14/2) προημιτελικό του τουρκικού κυπέλλου ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Αναντολού Εφές. Θυμίζουμε ότι στην πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα ο Αταμάν ήταν έξαλλος με τον Ζοτς κι αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς να τον χαιρετήσει ενώ αναφέρθηκε κατά του Σέρβου προπονητή με αφορμή το χαστούκι στον Μελίχ Μαχμούτογλου.

Πως... απάντησε, λοιπόν, ο Ομπράντοβιτς; Ο προπονητής της Εφές τον περίμενε για να ανταλλάξουν αναμνηστικά ωστόσο ο κόουτς της Φενέρ άλλαξε κατεύθυνση και ο Αταμάν έμεινε να τον περιμένει στο κέντρο του γηπέδου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα