Ζήσης: Τέλος από Μπανταλόνα, έρχεται στην ΑΕΚ! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Ζήσης: Τέλος από Μπανταλόνα, έρχεται στην ΑΕΚ! (pics)

bet365

Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Νίκου Ζήση στην ΑΕΚ, καθώς η Μπανταλόνα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα γκαρντ.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Έρχεται η μεγάλη επιστροφή!

Ο Νίκος Ζήσης αποδεσμεύτηκε από την Μπανταλόνα, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ισπανική ομάδα, και πλέον μένουν τα τυπικά, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Όπως ανέφερε η Μπανταλόνα, «φτάσαμε σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου, που ένωνε τις δύο πλευρές μέχρι το τέλος του 2021. Ο Έλληνας γκαρντ δεν ταξίδεψε με την ομάδα στο Μπούργος (για το ισπανικό πρωτάθλημα)».

Ο 36χρονος παίκτης αναμένεται το Σάββατο (18/01) στην Αθήνα, για να υπογράψει το συμβόλαιό του, και λογικά θα κάνει το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα στο ευρωπαϊκό ματς με την Μπούργος (22/01, 21:30).

Ο μάνατζέρ του, Γιώργος Δημητρόπουλος, ανέφερε με χαρακτηριστική ανάρτηση στο twitter πως ο Ζήσης «θα κλείσει μια μεγάλη καριέρα σωστά και εκεί που έπρεπε!».

Με μήνυμα στο instagram, ο Νίκος Ζήσης ευχαρίστησε την Μπανταλόνα, λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για την ώρα που περάσαμε μαζί. Όλο το ιατρικό επιτελείο και τους ανθρώπους που ήταν γύρω από την ομάδα καθημερινά. Ειδική αναφορά στους Κάρλες Ορτέγκα και Τζόρντι Μαρτί. Είναι οι άνθρωποι που με έφεραν εδώ πέρυσι το καλοκαίρι και τώρα κατανοούν την κατάστασή μου. Επίσης, τον Ντάνι Μορένο για την δουλειά που έκανε μαζί μου. Εύχομαι ό,τι καλύτερο! Ευχαριστώ! Forza Penya».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα