Ρεάλ: Αποχώρηση σημαίνει -55% στα τηλεοπτικά της ACB!

Ρεάλ: Αποχώρηση σημαίνει -55% στα τηλεοπτικά της ACB!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ρεάλ: Αποχώρηση σημαίνει -55% στα τηλεοπτικά της ACB!

bet365

Τα ποσοστά τηλεθέασης της ισπανικής λίγκας θα καταρρεύσουν σε περίπτωση αποχώρησης της Ρεάλ Μαδρίτης από το πρωτάθλημα και η Marca παρουσίασε τα δεδομένα που ισχύουν.

Οι Μαδριλένοι φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Liga Endesa ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Copa del Rey, θεωρώντας πως οι «γκρι» έκλεψαν τον τίτλο από την ομάδα του Πάμπλο Λάσο.

Η ηλεκτρονική έκδοση της Marca διενήργησε poll όπου συμμετείχαν 56.376 αναγνώστες της και το 65% εξ αυτών τάσσεται υπέρ αυτής της προοπτικής ενώ παρουσίασε τα δεδομένα που ισχύουν σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον επίσημο φορέα μετρήσεων Kantar Media, την περσινή σεζόν 110.475 θεατές παρακολουθούσαν τους αγώνες της ισπανικής λίγκας κάθε αγωνιστική εκ των οποίων οι 68.007 έβλεπαν τους αγώνες της Ρεάλ.

Αυτό σημαίνει πως το 55% των τηλεθεατών παρακολουθούσε κάθε αγωνιστική τους Blancos, την ομάδα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στη Liga Endesa!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ενδεχόμενη αποχώρηση της Ρεάλ από το πρωτάθλημα ισοδυναμεί με κατάρρευση των τηλεοπτικών!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα