«Σκότωσε» τη Ρεάλ και βγήκε MVP ο Φερνάντεθ (vid)
Ο Χάιμε Φερνάντεθ σόκαρε τη Ρεάλ με buzzer beater τρίποντο και στη συνέχεια αναδείχτηκε MVP της 19ης αγωνιστικής στη Liga Endesa.
O αγώνας στο Martin Carpena ανάμεσα στη Μάλαγα και τη Ρεάλ Μαδρίτης κρίθηκε στο... σουτ, αφού ο Χάιμε Φερνάντεθ ευστόχησε σε προσπάθεια για τρεις και χάρισε τη νίκη στην Ουνικάχα με 103-102.
Ο Ισπανός γκαρντ μέτρησε 27 πόντους με 2/5 βολές, 5/9 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 3 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε 37' συμμετοχής, κατακτώντας τον τίτλο του Πολυτιμότερου Παίκτη της 19ης αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
