Ο Λάσο ξεπέρασε τον Πασκουάλ! (pic)

Ο Λάσο ξεπέρασε τον Πασκουάλ! (pic)

bet365

Ο Πάμπλο Λάσο φιγουράρει πλέον στην 11η θέση μεταξύ των προπονητών με τις περισσότερες νίκες στη Liga Endesa, ξεπερνώντας τον Τσάβι Πασκουάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επιμέρους σκορ 30-13 στο τρίτο δεκάλεπτο κόντρα στη Φουενλαμπράδα στο Pabellón Fernando Martín κι έφτασε τις 25 νίκες σε 28 αγωνιστικές στη Liga Endesa με κορυφαίο τον Λούκα Ντόντσιτς πριν από τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (17 & 19/4).

Παράλληλα, ο Πάμπλο Λάσο έφτασε τις 286 νίκες στην επαγγελματική καριέρα του στην ισπανική λίγκα και ξεπέρασε τον νυν κόουτς του «τριφυλλιού», Τσάβι Πασκουάλ στην 11η θέση της λίστας των προπονητών με τις περισσότερες νίκες στη Liga Endesa.

Ο Λάσο έχει κοουτσάρει σε 416 αγώνες, μετρώντας 286 νίκες και 130 ήττες (68.8% ποσοστό επιτυχίας) ενώ στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας φιγουράρει ο Αϊτο Γκαρθία Ρενέσες με 738 νίκες σε 1077 παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα