Ντόντσιτς: «Νομίζω ότι μοιάζω στον Σίμονς»!

Ντόντσιτς: «Νομίζω ότι μοιάζω στον Σίμονς»!

bet365

Το ESPN παρουσίασε ένα εκτενέστατο αφιέρωμα στον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος μπήκε σε διαδικασία σύγκρισης με τον Μπεν Σίμονς των Σίξερς.

Για τον πρωταθλητή Ευρώπης με τη Σλοβενία, οι εμφανίσεις του με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι ένα στοίχημα ή κάτι τέτοιο. Το μεγαλύτερο ταλέντο του ευρωπαϊκού μπάσκετ απολαμβάνει το παιχνίδι ενώ στο εγγύς μέλλον και με το κατευόδιο όλων, ετοιμάζει το ταξίδι του στο ΝΒΑ. Ακόμα και από το Νο.1 στο Draft 2018, όπως αναφέρουν οι Αμερικανοί που δεν φείδονται επαίνων για τον νεαρό Σλοβένο, ο οποίος με τη σειρά του αποδεικνύει κάθε εβδομάδα ότι βγήκε από το αυγό του κι εκκολάφθηκε ως εν δυνάμει σούπερ σταρ των «blancos»!

Το ESPN παρουσίασε ένα εκτενέστατο αφιέρωμα στον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος μπήκε στη διαδικασία σύγκρισης με τον Μπεν Σίμονς: «Νομίζω ότι το στιλ μου ταιριάζει με του Σίμονς. Μπορεί να παίξει point guard, μπορεί να παίξει ως φόργουορντ. Γενικώς μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς». Παραδέχθηκε, δε, πως «προσπαθώ να μην δίνω ιδιαίτερη σημασία στα σχόλια του κόσμου... Ξέρεις... "Είσαι καλός! Είσαι εξαιρετικός παίκτης" Όταν κάνεις ένα κακό παιχνίδι, είσαι αποτυχημένος! Επομένως, προσπαθώ να διαβάζω όσο το δυνατόν λιγότερα σχόλια».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα