Ο Λάσο ισοφαρίζει τον θρύλο Πέδρο Φεράντιθ!

Ο Λάσο ισοφαρίζει τον θρύλο Πέδρο Φεράντιθ!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Λάσο ισοφαρίζει τον θρύλο Πέδρο Φεράντιθ!

bet365

Ο Πάμπλο Λάσο συμπληρώνει 490 συμμετοχές στον πάγκο της Ρεάλ κόντρα στην Μπασκόνια (3/1, 21:00) και ισοφαρίζει τον θρυλικό κόουτς της «Βασίλισσας», Πέδρο Φεράντιθ.

Ο Πέδρο Φεράντιθ είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία της μπασκετικής Ρεάλ. Επί ημερών του οι Μαδριλένοι κατέκτησαν 4 Κύπελλα Πρωταθλητριών, 12 πρωταθλήματα και 10 Copa del Rey τις δεκαετίες του '60 και '70 ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο της «Βασίλισσας» του απέδωσε πρόσφατα την ύψιστη τιμή, ονομάζοντάς τον επίτιμο μέλος.

Ο συγκεκριμένος τίτλος έχει αποδοθεί μόνο στους Ζεπ Μπλάτερ, Φελίπε Καλδερόν (αντιπρόεδρος του Μεξικό), Βιθέντε ντελ Μπόσκε, Πλάθιντο Ντομίνγκο, Ράφα Ναδάλ, Φερνάντο Αλόνσο, Σέρχιο Γκαρσία και Χούλιο Ινγκλέσιας.

Στο εξ αναβολής παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική στην ισπανική λίγκα με την Μπασκόνια, ο Πάμπλο Λάσο συμπληρώνει 490 συμμετοχές στην άκρη του πάγκου των Μαδριλένων σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ. Liga Endesa, Copa del Rey, Supercopa, Euroleague, Διηπειρωτικό) και ισοφαρίζει τον θρυλικό κόουτς της Ρεάλ και μέλος του Hall of Fame, Πέδρο Φεράντιθ!

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα