Με τον... αέρα του Πιτίνο

Gazzetta team Gazzetta team
Με τον... αέρα του Πιτίνο

bet365

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κοντράρεται με τη Μπασκόνια (28/11, 21:00) και ο γεροΓιοβάισα περιμένει ματς με υψηλό σκορ στο ΟΑΚΑ στην επιστροφή Πιτίνο

Γεια σας φίλοι μου.

Ο Ρικ Πιτίνο επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και κόντρα στην Μπασκόνια θα οδηγήσει ξανά τους πράσινους.

Ο Θρύλος της προπονητικής κάνει ιδιαίτερο το ματς με τους Βάσκους.

Ο γεροΓιοβάισα έχει δει τα μεγάλα διπλά του τριφυλλιού την διαβολοβδομάδα και πιστεύει πως είναι το μεγάλο φαβορί να συνεχίσει με νίκες.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Δεν αξίζει ο άσσος του Παναθηναϊκού, αφου η απόδοση είναι πολύ χαμηλή.

Οι πράσινοι είναι μια ομάδα που βάζει πολλούς πόντους στην επίθεση.

Πολύ δύσκολα θα ξεφύγει το ματς από υψηλό σκορ. Το over 166.5 μας κλείνει το μάτι στο 1.83.

Ο Σενγκέλια θα είναι για ακόμη μια φορά ο πρωταγωνιστής για τους Βάσκους και θα βοηθήσει να έρθει το over. Εμπιστευτείτε τον λάτρη της βότκας και όχι άλλες κατάρες.

Επίσης ο... αέρας του Πιτίνο θα δώσει ενέργεια στους πράσινους, οι οποίοι περίμεναν πως και πως τη μεγάλη επιστροφή του.

Θα ασχοληθούμε και με την Φενέρ. Οι Τούρκοι θα συμμορφωθούν. Ήδη ξεκίνησαν με το διπλό στη Βιλερμπάν. Έχουν την ευκαιρία να πάρουν ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα και κόντρα στην Χίμκι.

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Ρώσοι ψάχνονται τον τελευταίο καιρό και οι Τούρκοι έχουν το πάνω χέρι σε αυτή την αναμέτρηση.

Ωραίος ο άσσος με -6.5 στο 1.87. Πολλοί θα πουν ότι η Φενέρ έχει πολλές απουσίες και είναι ρίσκο. Άλλοι θα πουν «γεροΓιοβάισα είσαι αμπάσκετος». Δεν πειράζει, αυτοί θα χάσουν!. Ο Σλούκας με τον Ζοτς θα ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους. Άλλωστε οι Ρώσοι θα παίξουν χωρίς Σβεντ.

Καλή τύχη σε όλους. Πάω βολτίτσα με την Σβετλάνα. Δεν αντέχει άλλο μπάσκετ και λέω να τη βγάλω λίγο από το σπίτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta team
Gazzetta team