Μην υποτιμάτε τον γεροΓιοβάισα!

Μην υποτιμάτε τον γεροΓιοβάισα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Μην υποτιμάτε τον γεροΓιοβάισα!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα είδε την πρώτη μέρα της διαβολοβδομάδας και ετοιμάζεται για το ταμείο της Τετάρτης με το ματς της Μόσχας.

Γεια σας φίλοι μου!

Πόσο μου αρέσει όταν έχει διαβολοβδομάδα η Euroleague. Έγινε η αρχή χθες, με τον λάτρη της βότκας να ξεκουράζεται με την Σβετλάνα στη Μόσχα.

Ναι την έφερα μια βόλτα από το πατρικό της και δεν θα μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να δω από κοντά το ματς του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ.

Θα μπορούσα να δω και το ματς της Χίμκι με τον Παναθηναϊκό, αλλά έχασα την πτήση.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Και ξέρουμε όλοι ποιος φταίει για αυτό. Η Σβετλάνα φυσικά που άργησε πάρα πολύ με το ποια ρούχα θα έπαιρνε μαζί της. Δύο βαλίτσες ήθελα να γεμίσει για ένα ταξίδι 3 ημερών. Γυναίκες είναι αυτές, αλλά τις αγαπάμε.

Ας σοβαρευτούμε τώρα.

Η ΤΣΣΚΑ είναι το μεγάλο φαβορί και πιστεύω πως το σκορ θα οδηγηθεί σε υψηλά επίπεδα. Θα βοηθήσει σε αυτό και ο Ολυμπιακός που προβληματίζει μέχρι στιγμής στη Euroleague.

To over 158.5 στο 1.90 είναι δωράκι. Ας το ξετυλίξουμε.

Έχω ξεχωρίσει και το διπλό της Φενέρ. Κάποτε θα ξυπνήσει η ομάδα του Σλούκα. Έχει κάνει τραγικό ξεκίνημα και παίζει κάτω από τις προσδοκίες.

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Θα στεναχωρήσω τον Σφαιρόπουλο που κάνει εξαιρετική δουλειά στη Μακάμπι, αλλά το σύνολο του Ζοτς ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να παρει μπρος. Και θα την κάνει στο Ισραήλ. Ωραίο το διπλό με 1.67.

Για κερασάκι στην τούρτα σας έχω τον άσσο της Μπαρτσελόνα με -9.5 κόντρα στη Βαλένθια. Οι Καταλανοί εντυπωσιάζουν, ενώ η Βαλένθια είναι η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης.

Καλή τύχη σε όλους!

Αρχίστε να ψάχνεστε που θα τα ξοδέψετε, δεν χάνεται το ταμείο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα