Θα μπουν playoffs οι «αιώνιοι»; (poll)

Θα μπουν playoffs οι «αιώνιοι»; (poll)

Gazzetta team
Θα μπουν playoffs οι «αιώνιοι»; (poll)

bet365

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν έχουν κλειδώσει την παρουσία τους στα playoffs, με τον πρώτο να κρατάει την τύχη στα χέρια του, ενώ τον δεύτερο να είναι σε δύσκολη θέση και να θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Χαμός θα γίνει την τελευταία αγωνιστική της Euroleague και σίγουρα οι λάτρεις του μπάσκετ θα τον απολαύσουν, αρκεί να μην έχουν το άγχος, υποστηρίζοντας κάποια από τις ομάδες που θα δώσουν μάχη για να μπουν την ύστατη ώρα στα playoffs.

Το εισιτήριο τους για την 8άδα, έχουν ήδη τσεκάρει οι Φενέρ, Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ, Εφές και Μπάρτσα.

Οι υπόλοιπες τρεις θέσεις παίζονται και στο photo finish θα πέσουν οι Μπασκόνια, Παναθηναϊκός, Ζαλγκίρις, Αρμάνι, Μακάμπι και Ολυμπιακός. To φινάλε θα είναι χιτσκοκικό!

- Θα περάσουν οι «αιώνιοι» στα Playoffs; (21+)

Έξι ομάδες για 3 θέσεις. Πόσες ελληνικές ομάδες θα έχουμε στα playoffs. Θα γίνει το 2/2, θα μπει μόνο η μία ή θα μείνουν εκτός και οι 2;

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ πιο εύκολο έργο, αφού με νίκη κλειδώνει την παρουσία τους στις 8 πρώτες ομάδες. Ακόμα και με ήττα όμως μπορεί με συνδυασμό αποτελεσμάτων να βρεθεί στα playoffs

Eίναι πολύ πιθανό Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (παίζουν με τις αδύναμες Νταρουσάφακα και Μπουντούτσνοστ) να κάνουν νίκες και να εξαρτηθεί η πρόκριση των Πειραιωτών από τα ματς των Αρμάνι, Ζαλγκίρις, Μπασκόνια και Μακάμπι.

Οι Πειραιώτες είναι σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς θέλει να του χαμογελάσει η τύχη και τα αποτελέσματα την τελευταία αγωνιστική.

Δεν του κάνει με τίποτα νίκη Ζαλγκιρις και Αρμανι, νίκη Ζαλγκιρις και Μακαμπι, νίκη Μπασκόνια και Ζαλγκίρις, νίκη Μπασκόνια και Αρμάνι και φυσικά νίκες των Μπασκόνια, Μακάμπι και Ζαλγκίρις. Βέβαια έχει και άλλα σενάρια που τον αφήνουν εκτός.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ολυμπιακός θέλει να του κάνουν το χατίρι οι ΤΣΣΚΑ, Εφές, Ρεάλ και Φενέρ που παίζουν με Μπασκόνια, Αρμάνι, Ζαλγκίρις και Μακάμπι αντίστοιχα.

- Θα προκριθεί ελληνική ομάδα στο Final Four; (21+)

Είναι η πιο συναρπαστική regular season στην ιστορία της Euroleague και όλα κρέμονται από μια κλωστή. Τελικά θα πανηγυρίσουν στο τέλος οι δύο ελληνικές ομάδες;

Αν τα καταφέρουν, μετά μπορούν να συμβούν τα πάντα. Άλλωστε... τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Και ξέρουν πολύ καλά από Final 4 και τίτλους. Ο Παναθηναϊκός έχει πανηγυρίσει 6 φορές, ενώ ο Ολυμπιακός πάτησε κορυφή σε 3 περιπτώσεις.

 

Τελευταία Νέα