Mατσάρα και στο τέλος... Ολυμπιακός

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Mατσάρα και στο τέλος... Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:00) σε ένα σημαντικό ματς για την 4η θέση και ο γεροΓιοβάισα προειδοποιεί πως θα έχουμε παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς.

Γεια σας φίλοι μου.

Επέστρεψε ο γεράκος και θέλει να σας οδηγήσει ξανά στο ταμείο.

Αυτόν τον καιρό δεν πάνε καλά τα πράγματα με την Σβετλάνα και είμαι λίγο στεναχωρημένος. Αν και δεν είμαι σε καλή κατάσταση, προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω.

Ξεχνιέμαι με το μπάσκετ και είναι μεγάλη ευκαιρία να απολαύσω τα ματς τώρα που έχουμε Euroleague.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Λέω να πάω μια βόλτα από το ΣΕΦ για να δω το ματς με τη Μπαρτσελόνα. Πολύ δύσκολο παιχνίδι για τους ερυθρολεύκους. Μεγάλης σημασίας ματς για την μάχη της 4άδας.

Πειραιώτες, Καταλανοί και Εφές θέλουν να πάρουν την 4η προνομιούχο θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs.

Περιμένω ματσάρα στο ΣΕΦ φίλοι μου. Μην νομίζεται πως θα καθαρίσει το ματς από το τρίτο δεκάλεπτο. Πιστεύω πως στο τελευταίο λεπτό, ακόμα δεν θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Θεωρώ πως έχει ένα μικρό προβάδισμα ο Ολυμπιακός και για αυτό το λόγο... γέρνω προς τον άσσο με -2.5 (1.60)

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μου αρέσουν πολύ οι δύο ομάδες. Έχουν την ποιότητα και τις λύσεις να πάνε ψηλά το σκορ. Έτσι θα επιλέξω και το υπέροχο over 153.5 στο 1.70.

Ο λάτρης της βότκας ξέρει. Μην φοβάστε για τον Μίτσιτς. Χθες βράδυ μαζί τα πίναμε σε ένα ωραίο μπαράκι. Δεν θα μπορέσει να κάνει... ζημιά στους Πειραιώτες!

Άλλο ένα ματς που έχει ενδιαφέρον στοιχηματικά είναι αυτό της Mπασκόνια με την Μακάμπι. Ο Σφαιρόπουλος έχει μεταμορφώσει την ομάδα του λαού και θεωρώ πως θα παλέψει μέχρι τέλους το ματς. Άρα το διπλό με +7.5 στο 1.65 είναι δωράκι.

Καλή τύχη σε όλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα