«Σπάνε» καρδιές στο ΣΕΦ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
«Σπάνε» καρδιές στο ΣΕΦ!

bet365

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Φενέρ (21:00) στο ΣΕΦ και ο γεροΓιοβάισα θεωρεί πως θα παρακολουθήσουμε ένα πραγματικό... θρίλερ.

Γεια σας φίλοι μου!

Επιτέλους ήρθε η ώρα για Euroleague. Ωραία ματσάκια θα δούμε αυτό το διήμερο, αλλά δίχως αμφιβολία το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ κόντρα στη Φενέρ (21:00) κλέβει την παράσταση.

Σπανούλης vs Σλούκας. Μπλατ vs Ομπράντοβιτς. Πόσο μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι επικράτησαν των Τούρκων και στα 2 ματς της regular season της περσινής σεζόν, προέρχονται από την ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Φέτος ήδη η Αρμάνι έχει προλάβει να τους κάνει... ζημιά μέσα στο σπίτι τους. Δεν θέλουν να γίνει το ίδιο με την ομάδα του Σλούκα.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο 3-3, ενώ από την άλλη οι Τούρκοι έχουν 5 νίκες και 1 ήττα.

Προβλέπω ματσάρα αλάνια μου. Ο γεροΓιοβάισα βλέπει... θριλεράκι στο ΣΕΦ και πολύ δύσκολη νίκη των γηπεδούχων. Δεν τους παίρνει να χάσουν κι άλλο ματς στη σειρά.

Κάτι μου λέει πως θα κάνει μεγάλο ματς ο Σπανούλης. Για αυτό το λόγο θα στηρίξω τον άσσο του Ολυμπιακού με 1 ως 5 πόντους διαφορά στο 4.60!

Άντε να σας δώσω και κάτι άλλο για να πάω να βγω βολτίτσα με την Σβετλάνα γιατί γκρινιάζει και αντέχω.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι δύο ομάδες έχουν αρκετή ποιότητα στην επίθεση για να πάνε το ματς σε υψηλό σκορ.

Το over 152.5 έχει τη δική του... γλύκα και πληρώνει 1.75. Δωράκι που πρέπει να το πάρετε στα χέρια σας.

Καλή τύχη σε όλους. Ελπίζω να φτάσουμε στο ταμειάκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα