In Rivers we trust!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
In Rivers we trust!

bet365

Ο Παναθηναϊκός δίνει κομβικό ματς για το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στην Μακάμπι και ο γεροΓιοβάισα δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη του στους παίκτες του Πασκουάλ.

Γεια σας φίλοι μου!

Ο γεράκος κάνει τις προβλέψεις του πλέον με την ψυχολογία στα ύψη, αφού τα συνεχόμενα ταμεία τον έχουν κάνει να πετάει στα ουράνια (πληρώσαμε κόσμο και στο ματς του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ).

Δεν πτοείται από τα συνεχόμενα ταξίδια ο γεροΓιοβάισα. Μετά την Αθήνα την Τρίτη, την Μόσχα την Τετάρτη θα βρίσκεται και στο Ισραήλ για το ματς του Παναθηναϊκού.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ο Κέι Σι Ρίβερς πλέον με θεωρεί κολλητό του μετά από αυτά που έγιναν κόντρα στη Μάλαγα. Τον πίστεψα τον Αμερικανό μπόμπερ, αυτός έκανε τα... όργια του και με κάλεσε να πάω στο Ισραήλ. Πως να του χαλάσω χατίρι;

Ευκαιρία να πάω άλλο ένα ταξίδι με την Σβετλάνα, η οποία μου παραπονιόταν τον τελευταίο καιρό. Και ξέρετε αν αρχίσουν την γκρίνια, οι γυναίκες πρέπει να τρέξεις να κρυφτείς μέχρι να ξαναηρεμήσουν.

Το ματσάκι με την Μακάμπι είναι κομβικό για την ομάδα του Πασκουάλ, αν θέλει να ελπίζει σε πλεονέκτημα. Οι πράσινοι έρχονται με φόρα από 2 σερί νίκες και είναι το φαβορί της αναμέτρησης κόντρα σε μια Μακάμπι που δεν είναι σε καλό φεγγάρι.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Άλλωστε μίλησα με Ρίβερς και μου είπε πως νιώθει έτοιμος. Eχει μάθει να κρατά τις υποσχέσεις του, άρα το διπλό στο 1.90 μου αρέσει πολύ. Δεν πρόκειται να χάσω την ευκαιρία.

Καλή τύχη σε όλους. Έχει πάρει φωτιά ο γερο-Γιοβάισα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα