Ο Νίκος... ήρθε και μας ταξίδεψε! (vids)

Gazzetta team
Ο Νίκος... ήρθε και μας ταξίδεψε! (vids)

bet365

Ο δικός μας Νίκος Παπαδογιάννης παρουσίασε το βιβλίο του «Ο Νίκος λείπει» και το gazzetta.gr δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την εκδήλωση!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τι καλύτερο από ένα βιβλίο για δώρο; Ένα βιβλίο που σε ταξιδεύει σε 5 Ηπείρους και 60 χώρες, με πρωταγωνιστές του ελληνικού και παγκοσμίου μπάσκετ, μέσα από την απρόβλεπτη πένα του Νίκου Παπαδογιάννη;

Ο... ταξιδευτής του gazzetta.gr ήρθε στην Αθήνα και παρουσίασε το βιβλίο του «Ο Νίκος λείπει» μέσα σε ένα κατ' εξοχήν χριστουγεννιάτικο κλίμα στο «Public Cafe».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου από το δημοσιογραφικό και αθλητικό χώρο, πρωταγωνιστές των ιστοριών, συγγενείς, φίλοι, αλλά και λάτρεις του βιβλίου και του συγγραφέα.

Οι ομιλητές Ιωάννης Μελισσανίδης, Ηλίας Νικολακόπουλος, Δημήτρης Παπανικολάου, αλλά και ο συντονιστής, Δημήτρης Καρύδας, ξεχώρισαν με την παρουσία τους και τις ομιλίες τους, και δεν έμειναν μόνο στα... σοβαρά, αλλά προσέφεραν και χαλαρές στιγμές με ωραίες ατάκες.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της ενόργανης (1996, Ατλάντα) έκανε λόγο για την «ταχυρυθμία, ταχυπαλμία, περιέργεια κι εγρήγορση» που σου δημιουργεί το βιβλίο διαβάζοντάς το, ενώ αποκάλυψε στο κοινό και δύο ιστορίες που τού έκαναν εντύπωση.

Ο πολιτικός επιστήμονας και καθηγητής εκλογικής κοινωνιολογίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών τόνισε πως περιμένει με ανυπομονησία το επόμενο βιβλίο για νέες εμπειρίες.

Ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ υποστήριξε πως κάθετι που έχει σχέση με αληθινά γεγονότα κινεί την περιέργεια, ενώ επεσήμανε πως σε «μια γενιά κουλοχέρηδων με το ίντερνετ», είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να ταξιδέψεις μέσα από ένα βιβλίο.

Φυσικά, δεν γινόταν να μην μιλήσει και το τιμώμενο πρόσωπο, ο Νίκος Παπαδογιάννης, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου και απάντησε και σε ερωτήσεις του κοινού.

 

Τελευταία Νέα