«Θεϊκή» χορηγία στη ΜΕΝΤ από γραφείο τελετών!

Gazzetta team
«Θεϊκή» χορηγία στη ΜΕΝΤ από γραφείο τελετών!

bet365

Με τον απίστευτο τίτλο «κορίτσια θάψτε την ιστορία», η ΜΕΝΤ ανακοίνωσε τον χορηγό στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ που είναι ένα γραφείο τελετών!

Την δική του διάσταση θα παίρνει πλέον στους εντός έδρας αγώνες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της ΜΕΝΤ το σύνθημα «εδώ θα γίνει ο τάφος σας», καθώς βασικός χορηγός της ομάδας είναι ένα γραφείο τελετών. Την συμφωνία ανακοίνωσε η ΜΕΝΤ τονίζοντας τα εξής: «Κορίτσια, θάψτε ιστορία! Μεγάλοι χορηγοί στη Γυναικεία Ομάδα της ΜΕΝΤ!

Ο Fanis Baboulas & Son, μετά από μία σεζόν όπου στάθηκε δίπλα στα πιο παραγωγικά πολιτιστικά κύτταρα της χώρας, στήριξε – μέσω του πρώτου Unboxing Οίκου Τελετών στον κόσμο – 10 φιλανθρωπικά ιδρύματα και ταξίδεψε με τις χορηγίες του μέχρι και την Αμερική, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του και με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Μ.Ε.Ν.Τ.

Η Μ.Ε.Ν.Τ. αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Θεσσαλονίκης, με δεκάδες διακρίσεις σε όλα τα τμήματά της και με τεράστιο έργο στις παιδικές ακαδημίες.

Στην εκκίνηση της νέας εποχής της, λοιπόν, η εταιρεία μας στέκεται «σύμμαχος» στην προσπάθεια των κοριτσιών να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά τους.

Ο αθλητισμός, άλλωστε, είναι ζωή.

Και η ζωή η υψηλότερη μορφή Τέχνης».

 

Τελευταία Νέα