Το 2ο Young Talents Tournament

Gazzetta team
Το 2ο Young Talents Tournament

bet365

Στο επίκεντρο του Ελληνικού αθλητισμού θα βρεθούν για μία ακόμα φορά οι Σέρρες και συγκεκριμένα ο Ορφέας Νέου Σκοπού.

Μετά την τεράστια επιτυχία του 1 st Young Talents Tournament που διοργανώθηκε πέρσι το Πάσχα αλλά και του Πανελλήνιου τουρνουά Κορασίδων της Πρωτοχρονιάς, ο Ορφέας ανακοινώνει σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά την διεξαγωγή του 2 nd Young Talents Tournament. Το τουρνουά που τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, θα διεξαχθεί 10-13 Απριλίου 2018 και θα λάβουν μέρος οι εξής ακαδημίες (γεννηθέντες 2004):

ΑΡΗΣ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΜΕΙΚΤΗ ΕΚΑΣΑΜΑΘ/ΕΟΚ

ΟΡΦΕΑΣ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΟΚ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΧΑΝΘ
Συνολικά 500 περίπου άτομα αναμένεται να κατακλύσουν την πόλη των Σερρών συμπεριλαμβανομένων αθλητών, συνοδών, προπονητών, διαιτητών, κλιμακίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της Εθνικής ομάδας, δημοσιογράφων, αθλητικογράφων, κ.α σε ένα τουρνουά που θα προσελκύσει επισκέπτες-λάτρεις του αθλήματος από όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο μας αποτελεί φέτος η συνεργασία με την CosmoteTV ως Χορηγού επικοινωνίας του Young Talents και η παρουσία του δημοσιογράφου κ. Βασίλη Σκουντή στην πόλη μας και το τουρνουά.

Το συνδρομητικό κανάλι θα καλύψει το τουρνουά με ρεπορτάζ, εκπομπές καθώς και με ένα τηλεοπτικό σποτ το οποίο προβάλλεται από σήμερα σε όλα τα αθλητικά κανάλια του.

 

Τελευταία Νέα