Παπαπέτρου: «Βγάλαμε μαχητική ψυχή»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Παπαπέτρου: «Βγάλαμε μαχητική ψυχή»! (vid)

bet365

Η Εθνική έκανε το 7/7 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο gazzetta.gr για το comeback της Ελλάδας από την κακή εμφάνιση με τους Γάλλους στον θρίαμβο επί της Σερβίας.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιάννης Σταυρουλάκης

H αναμέτρηση με τη Σερβία στα «Δυο Αοράκια» ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Θανάση Σκουρτόπουλο να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση της Εθνικής απέναντι σε έναν αντίπαλο πρώτης ταχύτητας που, παρεμπιπτόντως, έχει κατακτήσει τρία ασημένια μετάλλια την τελευταία πενταετία σε Παγκόσμιο Κύπελλο, EuroBasket και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελλάδα συνεχίζει το ταξίδι της σε αυτή τη διαδικασία των προκριματικών σε θέση ισχύος ενώ την προσεχή Κυριακή (16/9) έχει μπροστά της την αναμέτρηση με τη Γεωργία στην Τιφλίδα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο gazzetta.gr έπειτα από τη νίκη επί της Σερβίας στο Ηράκλειο για τα στοιχεία που άλλαξαν έπειτα από τις κακές εμφανίσεις στο τουρνουά της Γαλλίας.

Τι άλλαξε στην Εθνική ομάδα μέσα σε λίγες μόλις μέρες και από την κακή εμφάνιση κόντρα στη Γαλλία έφτασε στη νίκη επί της Σερβίας;
«Συντονιστήκαμε περισσότερο σαν ομάδα, δώσαμε τα πάντα, παίξαμε δυνατά και όλοι όσοι μπήκαν μέσα έδωσαν και τη ψυχή τους! Βγάλαμε μαχητική ψυχή, κάναμε αρκετά λάθη αλλά πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Πλέον η Εθνική έχει ρεκόρ 7-0 στη διαδικασία των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τι να περιμένουμε από εδώ και στο εξής;
«Νομίζω πως όλοι όσοι έχουν συμβάλει σε αυτό το 7-0 έχουν δώσει και τη ψυχή τους. Μέχρι τώρα έχουμε παίξει πολύ σκληρά και μπορώ να πω ότι το αξίζουμε αυτό το ρεκόρ. Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τη Γεωργία, πρέπει να το κερδίσουμε κι αυτό και να πάρουμε και μαθηματικά την πρόκριση».

Μέχρι στιγμής οι συμπαίκτες σας στην Εθνική έπαιζαν και για εσάς στα πρώτα «παράθυρα». Πλέον παίζεται κι εσείς για αυτούς;
«Τα παιδιά αξίζουν πάρα πολλά! Έβγαλαν τη δύσκολη δουλειά κι έτσι ήλθαμε εδώ για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι έχοντας ήδη το 6-0. Έτσι δεν είχαμε άγχος αφού και να χάναμε από τη Σερβία, θα είχαμε άλλη μια ευκαιρία στο ματς με τη Γεωργία. Εμείς απλώς συνεχίζουμε τη δουλειά τους».

Επόμενο ματς απέναντι στη Γεωργία (16/9) του Ζούρου, του Σενγκέλια και του Τζάνινγκ…
«Η Γεωργία είναι μια καλή και μαχητική ομάδα. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια ψυχή, με τον ίδιο χαρακτήρα και να πάμε το ματς στα ίσα».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα