Σοκ: «Η Ελλάδα θα είναι πρώτη στον όμιλο»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σοκ: «Η Ελλάδα θα είναι πρώτη στον όμιλο»

bet365

Ο Τιτ Σοκ παραδέχτηκε την ανωτερότητα της εθνικής Ελλάδας και τόνισε πως θα τερματίσει εύκολα στην πρώτη θέση.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Δεχτήκαμε πολλά καλάθια στην αρχή και πολλούς πόντους από ανόητα λάθη μας. Η ελληνική ομάδα είχε περισσότερες βολές και πολλές έξτρα επιθέσεις και δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τους πόντους από τα μακρινά μας σουτ. Πιστεύω πως η Ελλάδα, ειδικά αν έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους για το επόμενο παράθυρο, θα είναι πρώτη στον όμιλο. Από εκεί και πέρα θα γίνει μάχη για τις άλλες θέσεις της πρόκρισης. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε» ανέφερε ο προπονητής τη Εσθονίας Τιτ Σοκ.

Ο Μάρτιν Παασόγια από την πλευρά του ανέφερε ότι, «Πιστεύω πως μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, ήμασταν μέσα στο ματς στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια δεχτήκαμε πολλά καλάθια μέσα στη ρακέτα και κάναμε πολλά λάθη. Στο τρίτο δεκάλεπτο μείναμε πολύ πίσω στο σκορ, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε αλλά ήταν δύσκολο να το κάνουμε με τόσο μεγάλη διαφορά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα