Mundobasket 2023, Λιθουανία: Το ματς με τη Σερβία προβλήθηκε στα σχολεία της χώρας

Γιάννης Σταυρουλάκης
.
Ο προημιτελικός του Mundobasket με τη Σερβία προβλήθηκε σε πολλά σχολεία της Λιθουανίας, επιβεβαιώνοντας εκ νέου την μπασκετική κουλτούρα στη χώρα της Βαλτικής.

Το εμπόδιο της Σερβίας στα προημιτελικά του Mundobasket 2023 αποδείχτηκε απροσπέλαστο για τη Λιθουανία που παραδόθηκε στον ρυθμό των «Αετών», μολονότι είχε προηγηθεί η εμφατική νίκη επί των ΗΠΑ στη φάση των «16».

Οι Σέρβοι δεν επέτρεψαν στους Λιθουανούς να δείξουν τίποτα από τα καλά τους στοιχεία και προκρίθηκαν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου, περιμένοντας να μάθουν τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά, διεκδικώντας παράλληλα την απευθείας συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από την άλλη πλευρά, η Λιθουανία δεν κατάφερε να μπει στη ζώνη των μεταλλίων όμως επιβεβαίωσε εκ νέου την τεράστια παράδοση στο άθλημα αφού ο προημιτελικός με τη Σερβία προβλήθηκε σε πολλά σχολεία της χώρας!

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!