Το 2006 δεν ήθελε τον Σπανούλη, τώρα δίνει πάσες για… σουτ! (vid)

Αντώνης Καλκαβούρας
Το 2006 δεν ήθελε τον Σπανούλη, τώρα δίνει πάσες για… σουτ! (vid)
Η κάμερα του gTV βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση της Εθνικής Αμερικής και κατέγραψε τον Τζεφ Βαν Γκάντι (ο προπονητή των Ρόκετς, που «χάλασε» την καριέρα του “Kill Bill” στο ΝΒΑ σε ρόλο ball boy για τους Αμερικανούς παίκτες.

Πως αλλάζουν οι καιροί; Το 2006 ήταν ο head-coach των Ρόκετς (2003-2007), που υπέγραψαν για 2+1 χρόνια τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά τον είδαν ελάχιστα στο παρκέ, πολύ απλά επειδή ο τότε προπονητής τους, δεν γούσταρε τους Ευρωπαίους παίκτες, πολλώ δε μάλλον στην rookie σεζόν. Έστω κι αν ο Kill Bill ήταν επιλογή του τότε general manager της ομάδας, Κάρολ Ντόουσον και του νυν gm Ντάριλ Μορεϊ., που είχε την θέση του assistant.

Ο λόγος για τον Τζεφ Βαν Γκάντι, που ήταν ο προπονητής που οδήγησε την Εθνική Αμερική στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο (με επίλεκτους από την G-League) στα προκριματικά της αμερικανικής ζώνης της FIBA.

Στην Κίνα βρίσκεται ως υπεύθυνος scouter των Αμερικανών, αν και η κάμερα του gTV (καραφλός κύριος που πασάρει και μαρκάρει εικονικά) τον συνέλαβε σε ρόλο «πάσα, πάσα, σουτ, με άφησε εμένα ο coach!», όπως λέει και o Αλέξανδρος Τσουβέλας, στην ενσάρκωση του κυρ-Αλέκου του εφόρου!