Μπασκετοκουβέντα: 21 ερωτήσεις για το Μουντομπάσκετ και... προβλέψεις! (gTV)

Gazzetta team
Μπασκετοκουβέντα: 21 ερωτήσεις για το Μουντομπάσκετ και... προβλέψεις! (gTV)
Η μπασκετοπαρέα του gazzetta αποχαιρετά τον Νίκο Παπαδογιάννη που μπαίνει πρώτος στο αεροπλάνο για την Κίνα και χαρίζει σπαρταριστές ατάκες, απαντώντας σε 21 ερωτήσεις γύρω από την 8η συμμετοχή της Εθνικής ομάδας σε Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και σχετικά με τα φαβορί της διοργάνωσης.

Λιγότερες από 24 ώρες μας χωρίζουν από το πρώτο τζάμπολ της 18ου Μουντομπάσκετ και συντροφιά με το διαχρονικό Milko, η μπασκετοπαρέα του gazzetta επιστρέφει για να απαντήσει σε 21 ερωτήσεις με φόντο την Κίνα και φυσικά να καταθέσει τις καθιερωμένες προβλέψεις της για την πορεία της «επίσημης αγαπημένης» αλλά και για τις χώρες που θα ανέβουν στο βάθρο των νικητών.

Το gazzetta.gr θα καλύψει την διοργάνωση που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου, με τέσσερις απεσταλμένους και λίγο πριν αναχωρήσει ο πρώτος (Νίκος Παπαδογιάννης), ο Αντώνης Καλκαβούρας, ο Κωνσταντίνος Μελάγιες και ο Βασίλης Παπανδρέου τον ξεπροβοδίζουν, διατρανώνοντας την «ψύχωση» που μας διακατέχει όλους για την Εθνική ομάδα μπάσκετ. Περισσότερα στο video που ακολουθεί: