Παγκόσμιο: «Χωρίς Μίροτιτς, Ιμπάκα και Ροντρίγκεθ η Ισπανία»

Παγκόσμιο: «Χωρίς Μίροτιτς, Ιμπάκα και Ροντρίγκεθ η Ισπανία»

Παγκόσμιο: «Χωρίς Μίροτιτς, Ιμπάκα και Ροντρίγκεθ η Ισπανία»
Σε λίγες ώρες θα γίνουν γνωστά τα 16 ονόματα της προεπιλογής της εθνικής Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και η «Marca» έκανε το πρώτο... spoiler.

Η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Σέρτζιο Σκαριόλο έχει επιλέξει τα 16 ονόματα που θα βρεθούν στην προεπιλογή για το World Cup 2019 και σε λίγες ώρες θα γίνουν γνωστά, μέσω της ομοσπονδίας.

Όπως αναφέρεται, ο Νίκολα Μίροτιτς έχει απαντήσει αρνητικά στον Ιταλό κόουτς και η ομοσπονδία προσπάθησε να τού αλλάξει την απόφαση, αλλά δεν τα κατάφερε. Επίσης, θα απουσιάζει και ο Σερτζ Ιμπάκα, ο οποίος έχει να φορέσει το εθνόσημο από το Παγκόσμιο του 2014.

Την ίδια στιγμή ενδέχεται να λείπει και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, ενώ την ίδια στιγμή περιμένει να δει τι θα γίνει και με την καριέρα του, καθώς αναμένεται να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πάντως, τα καλά νέα είναι πως παρόντες θα είναι ο Μάρκ Γκασόλ και Ρίκι Ρούμπιο, ενώ επιστρέφουν οι Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ. Τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ είναι διαθέσιμα, όπως και οι Κλαβέρ και Οριόλα.

Ο Σκαριόλο επίσης δεν ξέχασε τους παίκτες που αγωνίστηκαν στα «παράθυρα» και έχει καλέσει τους Κίνο Κολόμ, Χάιμε Φερνάντεθ και Σέμπας Σάιζ.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου.