Το προφίλ της Βραζιλίας (vids)

Το προφίλ της Βραζιλίας (vids)

Το προφίλ της Βραζιλίας (vids)
Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στην φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Βραζιλία θα βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Η «σελεσάο» βασίζει το παιχνίδι της κυρίως στη δύναμη διαθέτοντας αρκετούς παίκτες με εμπειρία.

Στην Παγκόσμια κατάταξη βρίσκεται στην 12η θέση και στον πάγκο της βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς.

Ο Κροάτης κόουτς προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να βάλει περισσότερη τακτική στο παιχνίδι των Βραζιλιάνων και σίγουρα παρουσιάζει βελτίωση σαν ομάδα.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ: Η Βραζιλία ολοκλήρωσε την προκριματική φάση με ρεκόρ 9-3 και τερμάτισε στην τρίτη θέση πίσω από τους Καναδά (αναμενόμενο) και Βενεζουέλα. Στην επίθεση είχε 76.5 πόντους κατά μέσο όρο και δεχόταν 65.6/

ΑΣΤΕΡΙ: Ο Ραούλ Νέτο είναι το αστέρι της ομάδας και αγωνίζεται στους Γιούτα Τζαζ. Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί κανονικά στην Κίνα.

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Νενέ Χιλάριο, Μαρσελίνιο Χουέρτας και ο πάλαι ποτέ NBAer, Λεάντρο Μπαρμπόσα ξεχωρίζουν στο ρόστερ της «σελεσάο»

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς καθοδηγεί την Βραζιλία από το 2017. Η ομοσπονδία είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την μέχρι τώρα παρουσία του και σίγουρα είναι ένας τεχνικός που μας έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ... : Νικήσει οπωσδήποτε αν θέλει να μη μείνει πίσω στην υπόθεση της πρόκρισης.