Εμπίντ: Δεσμεύτηκε να παίξει με την Team USA στο Παρίσι

Εμπίντ: Δεσμεύτηκε να παίξει με την Team USA στο Παρίσι

Ο Τζοέλ Εμπίντ οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Σίξερς

bet365

Ο Τζοέλ Εμπίντ το πήρε απόφαση και δεσμεύτηκε να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το 2024.

Το ρόστερ της Team USA αρχίζει να μοιάζει τρομακτικό. Η πανστρατιά την ημέρα των media day των ομάδων του NBA, όπου ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Στεφ Κάρι, ο Ντέβιν Μπούκερ (ανάμεσα σε πάρα πολλούς παίκτες) δήλωσαν διαθέσιμοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το 2024.

Σύμφωνα με το ESPN και ο Τζοέλ Εμπίντ φαίνεται να δεσμεύτηκε πως θα αγωνιστεί με την αστερόεσσα στη Γαλλία! Ο Εμπίντ κατάγεται από το Καμερούν, ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε δύο νέα διαβατήρια: Ένα γαλλικό και ένα αμερικανικό και αφού δεν είχε αγωνιστεί με το Καμερούν, είχε τη δυνατότητα να επιλέξει την Εθνική ομάδα, στην οποία θα αγωνιστεί.

Ο MVP ενημέρωσε τον general manager της TEAM USA, Γκραντ Χιλ για την απόφασή του, αφήνοντας στα... κρύα του λουτρού κυρίως τη Γαλλία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Εμπίντ είχε συναντήσεις με μέλη της αμερικανικής ομάδας στο Κολοράντο, όπου κάνουν προετοιμασία οι Σίξερς.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα