«Μιλάει» με Vanderbilt ο Στακχάουζ

Gazzetta team
«Μιλάει» με Vanderbilt ο Στακχάουζ

bet365

Ένας άνθρωπος που άφησε από τη δεκαετία του '90 μέχρι και το 2013 το στίγμα του στα παρκέ του ΝΒΑ, βρίσκεται σε συζητήσει με το κολέγιο Vandebilt προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο λόγος για τον Τζέρι Στακχάουζ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στους πάγκους. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο αποτελεί ασίσταντ κόουτς των Μέμφις Γκρίζλις ενώ ήταν για δύο χρόνια και πρώτος προπονητής στη θυγατρική ομάδα των Τορόντο Ράπτορς, τους Ράπτορς 905. Μάλιστα είχε αναδειχθεί και καλύτερος προπονητής στην G-League έχοντας οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου.

Σύμφωνα με το CBS, ο Στακχάουζ βρίσκεται σε συζητήσεις με το Vanderbilt προκειμένου να αναλάβει το πρόγραμμα του κολεγίου και να αντικαταστήσει τον Μπράις Ντρου, ο οποίος απολύθηκε τον περασμένο μήνα. Επίσης έχει αποτελέσει τον προσωπικό προπονητή και μέντορα του Μπράντον Ίνγκραμ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Στο ΝΒΑ αγωνίστηκε σε Πίστονς, Μάβερικς, Σίξερς, Ουίζαρντς, Μπακς, Νετς, Χοκς και Χιτ και πιο συγκεκριμένα σε 970 ματς έχοντας κατά μέσο όρο 16,9 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ.

 

NCAA Τελευταία Νέα