Σώθηκε στο τέλος το Ντιουκ του Ουίλιαμσον! (vid)

Gazzetta team
Σώθηκε στο τέλος το Ντιουκ του Ουίλιαμσον! (vid)

bet365

Δραματικό ήταν το φινάλε στο παιχνίδι του Duke με του University of Central Florida, με τους Blue Devils να παίρνουν στην εκπνοή τη νίκη με 77-76 και την πρόκριση στο Sweet 16!

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του έχοντας 32 πόντους (9/14 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 5/7 βολές), 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο αλλά παραλίγο να γίνει και ο μοιραίος.

Στα 14'' πριν από το τέλος κέρδισε το γκολ φάουλ από τον πανύψηλο Τάκο Φολ για το 76-75 αλλά αστόχησε στην συμπληρωματική βολή. Ο Μπάρετ κατάφερε να πάρει το ριμπάουντ και με δικό του καλάθι να «γράψει» το 77-76 για το Duke.

Στην τελευταία επίθεση το UCF έχασε τρεις ευκαιρίες για να φτάσει στη μεγάλη νίκη αλλά οι προσπάθειες κάτω από το καλάθι δεν βρήκαν στόχο! Οι Μπάρετ και Ρέντις πρόσθεσαν από 16 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τους ηττημένους ο Ντόουκινς είχε 32 πόντους ενώ ο υψους 2.31μ. Φολ άλλους 16 πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NCAA Τελευταία Νέα