Κι' αν το μπάσκετ έγραφε γράμμα στον Κόμπι... (vids)

Μιχάλης Τσόχος Μιχάλης Τσόχος
Κι' αν το μπάσκετ έγραφε γράμμα στον Κόμπι... (vids)

bet365

Ο Μιχάλης Τσόχος αναρωτιέται τι θα μπορούσε το μπάσκετ να γράψει στον Mamba τώρα που αυτός έφυγε. Δεν βρίσκει τα λόγια, βρίσκει στίχους και μουσική και φτιάχνει ένα βίντεο...

Μας έκανε καλύτερους ακόμη και στο θάνατό του. Αυτός ο παγκόσμιος λυγμός που ακούγεται στον πλανήτη εδώ και 24 ώρες είναι η απόδειξη ότι η κληρονομιά του, ήταν μεγαλύτερη και από όσο είχαμε φανταστεί.

Ενας θάνατος που σόκαρε και ένωσε τον πλανήτη, μέσα από το αίσθημα της απώλειας. Μία απώλεια που μας σόκαρε ακόμη περισσότερο όταν συνοδεύτηκε από τον χαμό της κόρης του Τζίτζι.

Το μόνο που εύχομαι είναι να “έφυγαν” με ένα απλό μπαμ της έκρηξης. Να μην υπήρξαν ούτε μερικά δευτερόλεπτα, πόσο μάλλον λεπτά, που ο πατέρας Κόμπι Μπράιαν θα έκανε την σκέψη ότι παίρνει μαζί του και την κόρη του. Ας μην αισθάνθηκε τόσο αδύναμος, στα τελευταία λεπτά της ζωής του, ένας τύπος που έζησε όλη την υπόλοιπη ζωή του σαν άτρωτος.

Πάντα τον θαύμαζα, αλλά εκεί που αντιλήφθηκα όλο το μεγαλείο του ανδρός, ήταν όταν τη στιγμή του αποχαιρετισμού του, όταν έγραψε αυτό το γράμμα στο αγαπημένο του μπάσκετ με τίτλο “Dear Basketball...”.

Εδώ και λίγες ώρες αναρωτιόμουν τι αλήθεια θα μπορούσε να γράψει το μπάσκετ στον δικό του αποχαιρετισμό στον Κόμπι; Φυσικά και δεν θα επιχειρήσω κάτι τέτοιο, μέσω ενός κειμένου... Από που και ως που...

Ας αφήσω του στίχους και τη μουσική να το κάνουν μέσα από ένα βίντεο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Μιχάλης Τσόχος
Μιχάλης Τσόχος

Ο Μιχάλης Τσόχος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε πιστεύοντας ότι θα γίνει ψυχολόγος. Τελικά η ψυχολογία… γλίτωσε, όχι όμως και η δημοσιογραφία με την οποία ασχολείται επαγγελματικά για 25 χρόνια. Ξεκίνησε από τις εφημερίδες, τις οποίες θεωρεί ακόμη και σήμερα το μοναδικό πραγματικό σχολείο της δημοσιογραφίας και το ραδιόφωνο, το οποίο παραμένει η μεγάλη αγάπη του. Εργάστηκε στο «ΦΩΣ», στο «Βήμα», ενώ υπήρξε αρχισυντάκτης του Sportime και διευθυντής της SportDay. Η πρώτη του δουλειά ήταν ο Bwin ΣΠΟΡ FM, ενώ στο διαδίκτυο παραμένει πιστός στο gazzetta για πάνω από μία δεκαετία. Πέραν όλων των άλλων, τον… αντέχει και η τηλεόραση για πάνω από 10 χρόνια (Cosmote TV) και ο ίδιος αντέχει την ίδια γυναίκα που παντρεύτηκε πριν από 20 χρόνια (ήρωας είμαι!!!). Όλα τα παραπάνω τα… αντέχουν υπομονετικά οι δύο κόρες του.