NBA All Star Game: Αρχηγός και πάλι ο Γιάννης! (pics)

Gazzetta team
NBA All Star Game: Αρχηγός και πάλι ο Γιάννης! (pics)

bet365

Για δεύτερη σερί σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι αρχηγός στο All Star Game του ΝΒΑ και θα μπορέσει να επιλέξει τους συμπαίκτες του! Αρχηγός και πρώτος σε ψήφους στη Δύση ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Για τέταρτη φορά θα συμμετάσχει σε All Star Game του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη ως αρχηγός ομάδας! Ο «Greek Freak» αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή και θα μπορέσει να διαλέξει τους συμπαίκτες του ανεξαρτήτου περιοχής σε λίγες μέρες.

Από την Δύση τώρα, πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος και θα είναι αρχηγός στην αντίπαλη ομάδα του Γιάννη. Ο «Βασιλιάς», θα μπορέσει κι αυτός να επιλέξει τους συμπαίκτες του είτε από την Ανατολή, είτε από την Δύση, μιας και πλέον το All Star Game δεν γίνεται όπως παλιά, δηλαδή Ανατολή εναντίον Δύσης.

Όσον αφορά τώρα τους υπόλοιπους starters, από την Ανατολή είναι οι Σιακάμ (1η του συμμετοχή), Εμπίιντ (3η του συμμετοχή), Γουόκερ (4η του συμμετοχή), Γιανγκ (1η του συμμετοχή). Από την Δύση τώρα, πέρα του ΛεΜπρόν, starters στο All Star Game θα είναι και οι Ντέιβις (7η του συμμετοχή), Λέοναρντ (4η του συμμετοχή), Ντόντσιτς (1η του συμμετοχή) και Χάρντεν (8η του συμμετοχή).

Υπενθυμίζουμε, πως οι 8 starters μπορούν να επιλεγούν είτε από τον Γιάννη, είτε από τον ΛεΜπρόν ανεξάρτητα από το αν ανήκουν σε Δύση ή Ανατολή. Η επιλογή από τους δύο, θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου σε ζωντανή μετάδοση, όταν και θα γίνουν αναλυτικά γνωστές οι δύο ομάδες του All Star Game 2020.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα