Χάρντεν: «Νίκη αυτοπεποίθησης!» (pic)

Αντωνία Σπανού
Χάρντεν: «Νίκη αυτοπεποίθησης!» (pic)

bet365

Οι Ρόκετς σταμάτησαν το αρνητικό τους σερί με την νίκη τους κόντρα στους Νάγκετς και ο Χάρντεν σχολίασε πόσο το χρειαζόταν η ομάδα του.

Premier League: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Επιτέλους νίκη για τους Ρόκετς, αφού οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες του Χιούστον είχαν αρχίσει να δημιουργούν γκρίνια. Οι ρουκέτες νίκησαν τους Νάγκετς με 121-105 και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Ντ' Αντόνι σε ερώτηση για το αν η ομάδα του πρέπει να χτίσει σε αυτή την νίκη, απάντησε, «Θεέ μου το ελπίζω, το ελπίζω».

Ενώ, ο Χάρντεν με την σειρά του σχολίασε, «προφανώς, είχαν κάποιες απώλειες, αλλά μας χρειαζόταν για να χτίσουμε αυτοπεποίθηση. Προσπαθήσαμε να κάνουμε όλα τα σωστά πράγματα. Ήταν μια καλή νίκη».

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, που είναι ίσως ο πιο ανεβασμένος παίκτης της ομάδας του, παραδέχτηκε ότι πέρασαν δύσκολα ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, αλλά φάνηκε υπερβολικά αισιόδοξος για την συνέχεια: «Η νίκη βοηθά. Πρέπει να παραμένεις θετικός. Ξέρω ότι μερικές φορές είναι δύσκολο όταν χάνεις, αμφιβάλλεις, δεν σουτάρεις καλά, δεν παίζεις καλά. Αλλά οι καλύτερες ημέρες έρχονται. Το πιστεύω ειλικρινά»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα