Το Μαϊάμι «ψάχνεται» να αποδεσμεύσει τον Ουέιτερς

Το Μαϊάμι «ψάχνεται» να αποδεσμεύσει τον Ουέιτερς

Gazzetta team
Το Μαϊάμι «ψάχνεται» να αποδεσμεύσει τον Ουέιτερς

bet365

Ο Ντιόν Ουέιτερς δέχεται τη μία τιμωρία μετά την άλλη στο Μαϊάμι μετά τις συνεχόμενες παραβιάσεις των εσωτερικών κανονισμών και οι Χιτ ψάχνουν τρόπο προκειμένου να αποδεσμευτούν από το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με την «Miami Herald» η ομάδα της Φλόριντα θέλει να κάνει buy-out στο συμβόλαιο του Ουέιτερς χωρίς ωστόσο να του δώσει ολόκληρο το ποσό. Και αυτό διότι δεν υπάρχει ομάδα που να... θέλει τον Αμερικανό γκαρντ με τον χαρακτήρα που έχει και τα καμώματά του.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ουέιτερς είναι αμετακίνητος και ότι θέλει να λάβει ολόκληρο το συμβόλαιο για την σεζόν 2019-2020 που ανέρχεται στα 12,1 εκατομμύρια δολάρια, όπως επίσης και ολόκληρο το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς (2020-2021) ύψους 12,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό σημαίνει ότι το Μαϊάμι έχει μπλέξει και μάλιστα έχει μπλέξει για... τα καλά, σε μια σεζόν που εντός του παρκέ βαδίζει από το καλό στο καλύτερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα