Πήρε το δαχτυλίδι και αποθεώθηκε ο Λέοναρντ (vids)

Φώτης Καρακούσης
Πήρε το δαχτυλίδι και αποθεώθηκε ο Λέοναρντ (vids)

bet365

Την αποθέωση γνώρισε ο Καουάι Λέοναρντ στην επιστροφή του στο Τορόντο ως αντίπαλος των Ράπτορς. Ανέκφραστος ο περσινός MVP των τελικών παρέλαβε το δαχτυλίδι από τον Λόουρι και τους Ράπτορς να έχουν φτιάξει ένα βίντεο αφιερωμένο για τον παίκτη που τους οδήγησε στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Η αλήθεια είναι πως όταν υπάρχει μεγάλη αγάπη από κόσμο για έναν παίκτη, όταν αυτός φεύγει και επιστρέφει ως αντίπαλος έχει ενδιαφέρον η υποδοχή του. Στην σχέση των φίλων των Ράπτορς με τον Καουάι Λέοναρντ η αγάπη ήταν εξαιρετικά μεγάλη, καθώς ο ανέκφραστος φόργουορντ τους οδήγησε στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αλλά το καλοκαίρι αποχώρησε.

Υπήρχε αγωνία για να δούμε την υποδοχή, η οποία ωστόσο ήταν εξαιρετικά θερμή. Ο ηγέτης των Κλίπερς πλέον, αποθεώθηκε όπως του άξιζε, παρέλαβε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή από τον Λόουρι και ο κόσμος δεν σταματούσε να φωνάζει MVP MVP. Ο ίδιος ανέκφραστος όπως είναι σε όλη του την καριέρα, χαιρέτησε τους πάντες της πρώην ομάδας του και πήγε ήρεμα να βγάλει την φόρμα για να μπει να παίξει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα