Μπακς - Πέλικανς 127-112

Φώτης Καρακούσης
Μπακς - Πέλικανς 127-112

bet365

Τι και αν ο Αντετκούνμπο δεν αγωνίστηκε προκειμένου να ξεκουραστεί; Οι Μπακς συνέχισαν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και επικράτησαν των Πέλικανς με 127-112 φτάνοντας τους Λέικερς στην κορυφή με 22-3.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα παίξει κόντρα στους Πέλικανς προκειμένου να ξεκουραστεί, σίγουρα θα υπήρξαν και κάποιοι που θα σκέφτηκαν πως οι Μπακς αν δεν κινδυνέψουν, τουλάχιστον θα δυσκολευτούν. Τελικά δεν έγινε τίποτα από τα δύο, με τα... ελάφια να μην σταματούν να τρέχουν προς την κορυφή. Οι «πράσινοι» έκαναν πλάκα στην ομάδα της Νέας Ορλεάνης επικρατώντας με 127-112 και συνέχισαν το εντυπωσιακό τους σερί. Για την ακρίβεια με το 16-0 που τρέχουν, ισοφάρισαν το καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας τους και στο επόμενο παιχνίδι είναι έτοιμοι να γράψουν την δική τους.

Οι Μπακς με την άνετη σημερινή επικράτηση έφτασαν τους Λέικερς στην κορυφή του NBA με 22-3 και κυρίως έδειξαν πως έχουν ομάδα και πως δεν τα περιμένουν όλα από τον MVP της περσινής χρονιάς. Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι κέρδισαν ακόμα πιο άνετα από όσο δείχνει το τελικό σκορ, με την διαφορά να φτάνει και τους 30. Στο τέλος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ήταν τέτοια η διαφορά δυναμικότητας που οι Μπακς δεν τους άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης και έτσι οι Πέλικανς έπεσαν στο 6-19.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπλέντσο που σταμάτησε στου; 29 πόντους, με τον Μίντλετον να έχει 24 και τον Ιλιασόβα 18, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Ρλεντικ είχε 31, ο Ινγκραμ 25 και ο Χολιντέι 21, που όπως φαίνεται και από το σκορ, δεν βοήθησαν την ομάδα τους να αποφύγει ακόμα μία ήττα,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα