Ράπτορς - Κλίπερς 92-112

Gazzetta team
Ράπτορς - Κλίπερς 92-112

bet365

Επίδειξη δύναμης μέσα στο Τορόντο για τους Κλίπερς, με την παρέα του Λέοναρντ που γνώρισε την αποθέωση να επικρατεί των Ράπτορς με 112-92.

Πήγε, αποθεώθηκε, πήρε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, νίκησε και έφυγε. Ο λόγος για τον Καουάι Λέοναρντ που ήταν το σημείο αναφοράς στο ματς των Ράπτορς με τους Κλίπερς. Ο... πρώην δεινόσαυρος που οδήγησε πέρσι τους Καναδούς στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, επέστρεψε στο Τορόντο, πήρε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 112-92. Μια νίκη που φέρνει το συγκρότημα τους Λος Άντζελες στο 19-7, ενώ οι Ράπτορς έπεσαν στο 16-8.

Μάλιστα οι πρωταθλητές μετά το 9-0 που είχαν στο σπίτι τους, μετράνε ένα σερί τριών συνεχόμενων ηττών στον Καναδά και έχουν μείνει πίσω στην βαθμολογία, Ο αγώνας όπως δείχνει και το σκορ ήταν εύκολος για τους νικητές, καθώς ακόμα και όταν οι γηπεδούχοι μείωναν, δεν έδειχναν πως θα μπορούσαν να κοιτάξουν τους αντιπάλους τους στα μάτια. Πρώτος σκόρερ για τους Κλίπερς ήταν ο Λέοναρντ που σταμάτησε στους 23 πόντους, με τον Ουίλιαμς να έχει 18 και τον Χάρκλες 14. Για τους ηττημένους ο Σιακάμ είχε 24 και ο Πάουλ 22, αλλά δεν έφτασαν για να πάρει η ομάδα τους κάτι στο ματς αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα