Χιτ-Χοκς 135-121: Τα δύο triple double και τα άλλα ρεκόρ των Χιτ (vids)

Φώτης Καρακούσης
Χιτ-Χοκς 135-121: Τα δύο triple double και τα άλλα ρεκόρ των Χιτ (vids)

bet365

Ημέρα ρεκόρ η σημερινή για τους Χιτ. Η ομάδα του Μαϊάμι με το 11-0 εντός έδρας πέτυχε το καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας της, ενώ για πρώτη φορά δύο παίκτες της έκαναν tirple double σε έναν αγώνα.

Χρόνια θα κάνουν να ξεχάσουν τον αγώνα με τους Χοκς στους Χιτ. Όχι μόνο γιατί ήταν εξαιρετικός και αμφίρροπος, καθώς κρίθηκε στην παράταση, αλλά γιατί υπήρξαν πολλά και σημαντικά ρεκόρ. Αρχικά στο ομαδικό, το 11-0 εντός έδρας της ομάδας του Μαϊάμι είναι το μεγαλύτερο που έχει κάνει στην ιστορία της. Ωστόσο τα ρεκόρ δεν σταματούν εκεί. Για πρώτη φορά δύο παίκτες των Χιτ πετυχαίνουν triple double στο ίδιο παιχνίδι. Ο λόγος για τους Μπαμ Αντεμπάγιο και Τζίμι Μπάτλερ που είχαν 30 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ ο πρώτος και 20, 18, 10 αντίστοιχα ο δεύτερος.

Το triple double αυτό ήταν και το πρώτο στην καριέρα του Αντεμπάγιο. Τα ρεκόρ δεν σταματούν εδώ όμως, καθώς ο Ναν με τους 36 πόντους έκανε ρεκόρ καριέρας, όπως και ο Μπάτλερ με τα 18 ριμπάουντ, όπως επίσης και ο Ρόμπινσον με τα 10 τρίποντα που πέτυχε.

 

NBA Τελευταία Νέα