Σίξερς - Νάγκετς 97-92

Φώτης Καρακούσης
Σίξερς - Νάγκετς 97-92

bet365

Να περάσει ο επόμενος. Οι Σίξερς κέρδισαν στην έδρα τους και τους Νάγκετς με 97-92 και έφτασαν τις 13 σε ισάριθμους αγώνες στο σπίτι τους.

Δεν έχουν αντίπαλο στην έδρα τους φέτος οι Σίξερς. Η παρέα του Εμπίντ συνέχισε και κόντρα στους δυνατούς Νάγκετς το εξαιρετικό της σερί. Επικράτησε με 97-92 και έκανε το 13-0 μέσα στο σπίτι της και συνολικά το 18-8, με τους Νάγκετς από την πλευρά τους να πέφτουν στο 14-8. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι παρότι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά που έφτασε και τον διψήφιο αριθμό. Οι φιλοξενούμενοι που σχεδόν όλο το ματς έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Μάρεϊ που χτύπησε στην μέση στο ξεκίνημα του αγώνα, πάλεψαν στο τέλος αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν με κάτι από την Φιλαδέλφεια.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Εμπίντ, με τον Καμερουνέζο σέντερ να φτάνει τους 22 πόντους, ενώ ο Χάρις τον ακολούθησε με 20. Για τους ηττημένους που ξαναλέμε πως προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους ανίκητους στην έδρα τους Σίξερς, ο Μπάρτον είχε 26 και ο Γιόκιτς που στο πρώτο ημίχρονο είχε μόλις 3, ακολούθησε με 15, έχοντας επίσης και 11 ασίστ και 7 ριμπάουντ.

 

NBA Τελευταία Νέα